Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Genç oyuncu Ahsen Eroğlu son zamanların en çok sevilen dizisi Menajerimi Ara ile büyük başarı yakaladı. Genç oyuncu Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisiyle gündeme geldi. Ahsen Eroğlu Fransız yapımı diziden uyarlanan Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterini canlandırıyor. Peki, Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Menajerimi Ara dizisinin ilk bölümü Salı akşamı izleyici karşısına çıktı. Birçok ülkede milyonlarca takipçisi bulunan Call My Agent’ın ilk uyarlaması olan Menajerimi Ara’da dikkat çeken oyuncular yer alıyor. Özellikle Barış Falay, Ayşenil Şamlıoğlu, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Fatih Artman gibi oyuncuların dizide yer alması nedeniyle ilgi çekiyor. En çok dikkat çeken isimlerden biri olan  Menajerimi ara dizisinin Dicle'si Ahsen Eroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte yanıtlar:

Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu

MENAJERİMİ ARA DİZSİNİN DİCLESİ AHSEN EROĞLU KİMDİR?

Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, 27 Ekim 1994 tarihinde Tekirdağ Çorlu'da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nu bitirdi ve oyunculuk eğitimini ise Sahne 3MOTA'da aldı.

Menajarimi ara dizisinde Ahsen Eroğlu kimdir

Menajarimi ara dizisinde Ahsen Eroğlu kimdir

Kariyerine 2015 yılında rol aldığı Modern Habil Kabil dizisi ile başlamış, bu dizide Zehra isimli bir karakteri canlandırmıştır. Bu diziden sonra sırasıyla Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin gibi dizilerde yardımcı karakter olarak yer aldı. Ahsen Eroğlu, 2019 yılında ilk başrolünü Kuzgun dizisinde Kumru Cebeci rolünü üstlenerek yaptı. Eroğlu, şu sıralar Call My Agent dizisinden uyarlanan Menajerimi Ara dizisinde başrol karakter Dicle'yi oynamaktadır.

Menajerimi Ara

Menajerimi Ara

Ece Erken Instagram'daki tüm geçmişini sildi! Fotoğrafları tek tek kaldırmasının nedeni de...

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken Instagram'daki tüm geçmişini sildi! Fotoğrafları tek tek kaldırmasının nedeni de...
Beyazıt Öztürk'ün karlı anlaşması! 6 milyon TL için bakın ne yaptı...

İLİŞKİLİ HABER

Beyazıt Öztürk'ün karlı anlaşması! 6 milyon TL için bakın ne yaptı...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0