"Aile Hükümeti" filminin galası yapıldı! Alper Saldırgan ilk kez konuştu...

Şimdilerde TRT1 ekranlarında yer alan Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora başrollünde yer aldığı "Aile Hükümeti" filminin galası dün akşam yapıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girecek. Burak Demirdelen yönetmenliğindeki Aile Hükümeti de bu filmler arasında. RNK Prodüksiyon aracılığıyla hayata geçirilen Aile Hükümeti'nin oyuncu kadrosunda Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın yanı sıra Nail Kırmızıgül, Rıza Akın, Gülhan Tekin, Lale Başar gibi isimler bulunuyor. Senaryosunu Seçil Çömlekçi'nin kaleme aldığı Aile Hükümeti'nin dün galası yapıldı.

Galaya Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak katıldı. Çekimleri Çanakkale Asos’ta gerçekleşen Aile Hükümeti filminin köy öğretmeni Salih’in (Alper Saldıran) ile konuşan Müge Çakmak filmle ilgili detayları öğrendi. 

Janset Paçal ile Hakan Yılmaz yıllar sonra bir arada!

İLİŞKİLİ HABER

Janset Paçal ile Hakan Yılmaz yıllar sonra bir arada!
İyı kı doğdun Yavuz dede!

İLİŞKİLİ HABER

İyı kı doğdun Yavuz dede!
2020 Nobel Edebiyet Ödülünü Louise Glück aldı!

İLİŞKİLİ HABER

2020 Nobel Edebiyet Ödülünü Louise Glück aldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0