İncekum Plajı Nerede Ve Nasıl Gidilir? İncekum Plajı Özellikleri

Ege bölgesinde yer alan plajlar başta olmak üzere çok sayıda, nefes kesici güzellikte plajlar bulunuyor. Bu plajlardan biri de İncekum plajıdır. Turkuaz renkli bir denizi ve altın sarısı kumları olan bir plaj olan İncekum plajı sizi adeta tropik bir adaymış gibi hissettiriyor. Tertemiz sulara sahip olan İncekum nerededir? İncekum plajına nasıl gidilir? İşte İncekum plajı ile ilgili detaylar.

Türkiye'de yaz aylarında özellikle Ege ve Akdeniz bölgesindeki bulunan tatil bölgelerine akın edilir. Hem yerli hem de yabancı çok sayıda turistin gittiği yerlerden biri Marmaris'te yer alan İncekum plajıdır. Türkiye’nin en güzel ve tertemiz sularına sahip olan İncekum plajı Muğla Marmaris’e bağlı olan Çamlı köyündedir. Bölgeye ulaşımı hem kendi aracınız ile hem de toplu taşıma ile sağlamanız mümkündür. İncekum plajı masmavi olan, duru, berrak olan denizi ve altın gibi parlayan kumlara sahip kumsalıyla en güzel plajlar arasında yer aldığı için her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmektedir. Hem güneşlenmek, hem çocukların kumda oynamaları hem de yüzmek için muhteşem plajlardan birdir. Özellikle sakin oluşu ve kalabalıktan uzak oluşu ile ilgi çekmektedir. İşte İncekum plajı hakkında merak edilenler:

İncekum plajı nerede ve nasıl gidilir

İncekum plajı nerede ve nasıl gidilir

İNCEKUM PLAJI NEREDE VE NASIL GİDİLİR?

İncekum Plajı Muğla ilinde yer almaktadır. Muğla ilinin Marmaris ilçesinde bulunan Çamlı Köy mevkiinde yer alan muhteşem güzellikte bir plajdır. İncekum plajına ister özel kendi aracınızla ister otobüs veya uçakla ulaşım sağlayabilirsiniz. Marmaris otogardan ve Marmaris merkezden dolmuşlarla kolaylıkla ulaşım sağlanabilir. Aynı zamanda Çamlı Köy içerisinden sabah 07:30’da dolmuşlar Marmaris merkezine gitmeye başlamaktadır. Dolmuşlar Çamlı Köy ile Marmaris merkez arasında dolmuşlar en son saat 22:30’da olmaktadır. Her saat başı dolmuşlar kalkmaktadır. Şahsi araç ile ise Muğla yönünde Marmaris bölgesinden çıkmanın ardından 13 kilometrelik yolun ardından Çamlı Köyünün sapağından içeriye girilerek, köy yolunun takip edilmesinin ardından 8 kilometre ilerlenmesinin ardından plaja kolaylıkla ulaşılmış olmaktadır.

İNCEKUM PLAJI HAKKINDA BİLGİ

Günümüzde oldukça temiz, berrak denize sahip plajların bulunmasının zorlaşmasının yanı sıra kumsalının da temiz olmasıyla adeta aranan enfes güzellikte plajlar arasında yer alıyor. Marmaris'te ve çevresinde bulunan otellerde veya pansiyonlarda konaklama yapabilir ya da dilerseniz kamp yapabilirsiniz.

İncekum plajı hem denizin hem de ormanın bir arada bulunduğu doğal, temiz ve oldukça güzel olan plajlardan biridir. Plaja gelen kişiler için karşılarında tertemiz, turkuaz renkli denizin görülmesi ve kişilerin arkasında kalan yeşilin tonlarını barındıran, havayı temizleyen ormanın bulunduğu bir tatil yeridir. Hem huzur hem de eğlencenin bir arada olduğu oldukça güzel bir plajdır.

En kolay Rus böreği nasıl yapılır? Enfes Rus böreği tarifi

İLİŞKİLİ HABER

En kolay Rus böreği nasıl yapılır? Enfes Rus böreği tarifi
Nadide Hayat filminin konusu nedir? Nadide Hayat filminin oyuncuları

İLİŞKİLİ HABER

Nadide Hayat filminin konusu nedir? Nadide Hayat filminin oyuncuları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0