Muş'taki aşiret düğününde takı yarışı! 1 saatlik düğünde 40 dakika...

Muş’ta pandemi nedeniyle 1 saatte gerçekleştirilen ve takı töreni 40 dakika süren düğünde genç çifte 1 milyon TL değerinde altın ve para takıldı.

Muş'ta tanınan Elmani aşiretinin sevilen isimlerinden Muş Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Şah Karakaya'nın oğlunun düğünü görkemli bir şekilde yapıldı.

Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin düğün töreni kentteki bir düğün salonunda yapıldı. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin kabul edildiği ve evli çifte 1,5 kilogram altın ve 300 bin TL dolayında paranın takıldığı düğünün takı merasimi de 40 dakika sürdü.



Düğüne katılan davetlilere teşekkür eden damadın babası Muş Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Şah Karakaya, "Pandemi nedeniyle davetli sayımızı sınırlı tuttuk. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siyasilerimize, bürokratlarımıza, davetlilerimize teşekkür ederim. Ayrıca düğüne katılamayıp bizleri telefonla arayan dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 17

"MY" 3 yıl önce

bekarlık vergisi geliyormuş bu aşiretten kızmı alsam :)

Sedat 3 yıl önce

Hani doğuda fakirlik vardı slogan devlet bize bahmir devlet daha ne yapsın masaallah bak bir saatte 1 milyon demekki düğün 3 saat sürse gerisini siz düşünün unutmayın toplumsal yasamda hem fakir vardır hemde zengin fakir şükür le zengin zekat ve sadaka yola imtihan edilecek

meyyid 3 yıl önce

sorsan doğulular aç.hep kürtler eziliyor diye yaygara kopar..nereden geliyor bu kadar altın..

Toplam 1 beğeni

Bünyamin Öztürk 3 yıl önce

Paran varsa adamsın. Siyasetçisi de arar, bürokratı da. Tek dostumuz Allah. Bu paraya tapıcıların ne bu dünyada bize faydası var ne öbür dünyada.

Toplam 7 beğeni

kırşehirli 3 yıl önce

adam her düğüne gitmiş takarsan takarlar kimide ödünç yapıyo adamın kendi kuyumcu başkanı zaten zengindir

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun