120 yaşındaki Şırnaklı Menica Encü Covid-19'u yendi!

120 yaşındaki Menica Encü, Koronavirüs hastalığını yendi. Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören Encü, doktorlara teşekkür etti.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşayan 120 yaşındaki Menica Encü, Covid-19 virüsünü yendi. Ortabağ köyünde yaşayan ve 12 çocuk, 100'ü aşkın toruna sahip olan Encü, Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi gördü. Encü, sağlık görevlilerinin alkışlarıyla hastaneden taburcu edildi. Encü, tedavi süreciyle ilgili olarak, 'Allah doktorlarımızdan, hemşirelerimizden razı olsun. Bana çok iyi baktılar. Bende çok hakları var. Rabb'im onları korusun, onların yanında olsun. Çok yoruldular, ilgilendiler. Ben onlardan memnunum Allah da onlardan memnun olsun.' dedi.

Encü'nün gelini 65 yaşındaki Halime Encü, 'Kayınvalidem genellikle doğal ürünlerle beslenir. Çok iyi bir bakımla da iyileşti. Emeği geçen doktorlardan ve hemşirelerden Allah razı olsun.' diye konuştu.

Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Oğuzhan Özelmaser, hastane içerisinde 120 servis ve 40 Koronavirüs yoğun bakım ünitesinin hizmet verdiğini söyledi.

Pandemi boyunca 1500'ü aşkın hastanın tedavi edildiğini söyleyen Özelmaser, hastaları sağlıklarına kavuşturmak için gece-gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Aslıhan Doğan Turan üçüncü çocuk için doktor izni istiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan üçüncü çocuk için doktor izni istiyor!

BİR YORUM YAPIN 0