Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahipleri açıklandı

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin 2020 yılı sahipleri açıklandı. Vefa Ödülü bu yıl Necmeddin Okyay'a verilecek.

2020 yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ne layık görülen isimler açıklandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk kültürüne ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunan, yücelmesine çalışan, özgün eserleri veya hizmetleri ile üstün kabiliyet gösteren kişi veya kurumlara verilen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin bu yılki sahiplerini belirlemek adına yürütülen titiz çalışma tamamlandı.

Ödüllerin bu yıl; Mehmet Çebi, Necmeddin Okyay, İsmail Kara, Sadettin Ökten, İbrahim Tenekeci, Derviş Zaim ve Özdemir Erdoğan’a verilmesi layık görüldü. Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri kapsamında Koleksiyoner Mehmet Çebi, Vefa Ödülü kapsamında Necmeddin Okyay, Kültür Tarihi alanında Sadettin Ökten, Sosyal Bilimler alanında İsmail Kara, Edebiyat alanında İbrahim Tenekeci, Sinema alanında Derviş Zaim ve Müzik alanında da Özdemir Erdoğan'a ödülleri verilecek.

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sahiplerine takdim edilecek.

Serdar Ortaç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot çağrısına destek!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot çağrısına destek!
Gazeteci Hande Fırat: Orijinal değil çakma, öncelik geri dönüşümde

İLİŞKİLİ HABER

Gazeteci Hande Fırat: Orijinal değil çakma, öncelik geri dönüşümde

BİR YORUM YAPIN 0