Şırnak'ta, İzmir'deki depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası!

Şırnak'ta öğrenciler İzmir'deki depremzede çocuklar için başlatılan oyuncak kampanyasına katıldı.

Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, kent genelindeki okullarda okuyan öğrenciler, İzmir'deki depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası başlattı. Şehr-i Nuh Mahallesi'ndeki Şükrü geliş imam hatip ortaokulunda yapılan etkinlikte, öğrenciler kampanya kapsamında oyuncaklarını öğretmenlere teslim etti. Başlatılan kampanyada şu ana kadar toplanan yüzlerce oyuncak, kargo ile İzmir'e, depremde evleri zarar gören çocuklar için gönderilecek. İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelindeki okullarda 4 gün önce depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası başlattıklarını söyledi.

"ÇOCUKLARIMIZIN HEPSİ SEVGİLERİNİ GÖNDERİYOR"

Türkiye'nin her yerinden gerekli yardımların yapıldığını bildiklerini aktaran Şener, "Şırnak'taki çocuklarımız da öğrencilerimiz de İzmir'deki çocuklarımıza 'biz de varız, yanınızdayız' demek adına oyuncaklarını paylaşıyorlar. Çoğu, annelerin ördüğü, kendilerinin yaptığı oyuncaklar. Çocuklarımızın hepsi gönüllerini, sevgilerini gönderiyor. Yanlarındayız. Bütün çocuklarımıza selam olsun Şırnak'tan." diye konuştu.

Şener, gönderilecek oyuncakların çadırda kalan çocuklara dağıtılacağını bildirdi. Öğrencilerden Yusuf İslam Uğur da akranlarına kendi oyuncağını gönderdiğini belirterek, "Oyuncaklarımızla, depremzede çocukları mutlu etmek istedik. Yaralılara Allah şifa versin, geçmiş olsun." diye konuştu.

Hekimoğlu dizisinin çekimleri koronavirüs nedeniyle durduruldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hekimoğlu dizisinin çekimleri koronavirüs nedeniyle durduruldu!
'Çılgın Bediş' dizisinin 'Kapıcı Abdül'ü yardım istiyor

İLİŞKİLİ HABER

'Çılgın Bediş' dizisinin 'Kapıcı Abdül'ü yardım istiyor
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan İzmir'e maske yardımı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan İzmir'e maske yardımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0