İstanbul Avrupa Yakası'nda öğle aralarında gidilebilecek mekanlar

İş hayatında öğle aralarında hem dinlenip hem de karnınızı doyurabileceğiniz bir vakit oluşturmak istersiniz. Ancak özellikle oldukça kalabalık olan Avrupa Yakası'nda çalışan semtin yakınında bulunan en uygun mekanları seçmek biraz zorlayabilmektedir. Peki İstanbul Avrupa Yakası'nda öğle aralarında gidilebilecek mekanlar nerelerdir?

Metropol bir kent İstanbul'un iş hayatı yoruculuğunda insanların çoğu kendilerine kaçıp dinlenilebilecekleri mekanlar ararlar. Trafik ve zaman darlığından dolayı bu durum maalesef işyerlerine yakın konumlardaki mekanlarla sınırlı kalır. Ancak birçok kişi, iş yerlerine en yakın ve rahatlıkla yemek yiyebilecekleri mekanları pek bilmeyebilirler. Öğle aranızı iyi değerlendirip kısıtlı bir zaman dilimi de olsa, keyifli  ve sakin vakit geçirebileceğiniz yemek yeme noktalarını sizler için bir araya getirdik. Çünkü Anadolu Yakası'na nazaran oldukça kalabalık olan Avrupa Yakası'nda sakin bir yer bulmak oldukça zor olabiliyor. Ve iş merkezlerinin çoğunluğu da bu yakada bulunmaktadır. İstanbul Avrupa Yakası'nda öğle aralarına gidilebilecek yemek restoranlarından bazıları şu şekildedir:

BEŞİKTAŞ - MECİDİYEKÖY ÇEVRESİ

ZORLU CENTER

Hafta içi öğle saatlerinde sakin olan Zorlu Center, bölgedeki diğer AVM'lere kıyasla daha fazla restoran seçeneğine sahiptir. Mekanların çoğunun iç dekorasyonunun ferah, alanlarının da geniş olması bir avantaj oluyor.

BUKETİST LAHMACUN & KEBAP

Mecidiyeköy ve hemen BKM Mutfak sahnesinin 2 dükkan ilerisinde şubesi bulunan Buketist Lahmacun & Kebap'ın Beşiktaş şubesi hafta içi öğle saatlerinde sakin olmaktadır. Beşiktaş kalabalığına rağmen öğle saatlerinde özellikle arka cepheye bakan balkon katında öğle yemeğinizi yemeyi tercih edebilirsiniz.

 EYÜP - GAZİOSMANPAŞA - BAYRAMPAŞA - TOPKAPI ÇEVRESİ

AXİS AVM

Axis AVM, bölgelerde bulunan Forum İstanbul AVM ve Vialand AVM'ye nazaran her zaman daha sakindir. Bu nedenle öğle yemeği yemek için Axis AVM'yi seçebilir hatta teras katında manzarayı izleyebilirsiniz. 

AVRUPA KONUTLARI CADDESİ

Topkapı - Zeytinburnu merkezinde yer alan Avrupa Konutları, hem bölgedeki üniversitelerin hem de iş merkezlerinin ortak merkezinde yer almaktadır. Bir cadde boyunca uzanan kebapçı, cafe- restaurant işletmeleri gibi yerler öğle aralarında şirket yemeği yemek istemeyenler için ideal olmaktadır.

IKEA RESTAURANT

Hemen Forum İstanbul'un karşısında yer alan IKEA, Forum İstanbul'a nazaran hafta içleri çok daha sakindir. İsveç mutfağından lezzetlerin de sunulduğu IKEA restaurantında sakince yemek yiyebilirsiniz.

SARIYER - MASLAK - LEVENT ÇEVRESİ

KANYON AVM

Çevresindeki AVM'lerde bulunan fast-food çoğunluğuna nazaran tıpkı Zorlu Center'deki gibi restaurant seçeneklerinin fazla olması bir avantaj olan Kanyon AVM'de de, öğle aralarında yemek yiyebilirsiniz.

SARIYER SAHİL RESTAURANTLARI

Sarıyer'de yaz aylarında akşam vakitlerinde oldukça kalabalık olan Sarıyer sahil restaurantları, sonbahar ve kış aylarında öğle yemekleri için de tercih edilebilmektedir. Bu çevrelerde çalışıyorsanız ve AVM restaurantları tercih etmek istemiyorsanız özellikle balıkçı restaurantlarının fazla olduğu bu konumu tercih edebilirsiniz.

EMİNÖNÜ - FATİH - KARAKÖY ÇEVRESİ

NAMLI GURME

Karaköy çevresinde en çok tercih edilen restaurantlardan olan Namlı Gurme, sağlıklı yemek seçenekleriyle bu çevrede çalışanların yemek yiyebileceği mekanlardan olmaktadır.

TARİHİ KARAKÖY TAVUKÇUSU

Tavuk yemeyi çok seviyorum ve öğle yemeğimde de fast food yerine sade bir tavuk yemek istiyorum diyorsanız Tarihi Karaköy Tavukçusu'nu tercih edebilirsiniz.

2020-21 süveter nasıl kullanılır? En güzel süveter modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020-21 süveter nasıl kullanılır? En güzel süveter modelleri
Balkonlar için kışa özel dekorasyon fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Balkonlar için kışa özel dekorasyon fikirleri

BİR YORUM YAPIN 0