4 günlük yasakta gidilebilecek günübirlik tatil yerleri

Koronavirüs salgınıyla birlikte başlayan sosyal izolasyon/karantina dönemlerinde insanların çoğu, hafta sonunu değerlendirebilecekleri tatil rotaları aramaya başladılar. Sizler için, hafta sonu yasaklarında gidip ailenizle sakin vakit geçirebileceğiniz günübirlik tatil rotalarını derledik.

Koronavirüs salgını dünya üzerinde 2. dalgasını yaşanıyor. Karantina uygulamalarının yeniden başladığı bu dönemde, aşıların bulunması ve Dünya Sağlık Örgütü'nün, 'Tünelin sonundaki ışık göründü' açıklamasının ardından, insanlar biraz da olsa psikolojik olarak rahatlık hissettiler. Uzmanların birçoğunun görüşü, aşıyla birlikte en geç bahar aylarının sonlarına kadar Pandemi'nin etkisinin tamamen ortadan kalkması ve kış aylarının rahat geçirileceği yönünde oluyor. Henüz kesinleşen bir durum olmasa da insanlar, bu dönemde uygulanan hafta sonu yasaklarını kalabalıktan uzakta, aileleriyle birlikte sakin ve risksiz bir şekilde geçirilebilecekleri yerler aramaktalar. Özellikle hafta içleri iş yerlerine gitmek zorunda kalan vatandaşlar, hafta sonu kısıtlamasını bu sebeple iyi ve doğayla iç içe değerlendirmek istiyorlar. Peki bu dönemlerde günübirlik olarak nereleri değerlendirebilirsiniz? Ailecek gidebileceğiniz, hafta sonu için değerlendirebileceğiniz günübirlik seyahat rotaları nerelerdir? Sizler için araştırdık.

GÜNÜBİRLİK TATİL ROTALARI

ŞİLE VE AĞVA BUTİK OTELLERİ- İSTANBUL

İstanbul'dan çıkamayanlar için ideal bir tatil yeri olan Şile, plaj ve koyları dışında yemek yenebilecek mekanların yoğun olduğu yerleri ve butik otelleriyle de ilgi görmektedir. Şile dışında Ağva da, tercih edilebilecek yerlerdendir.

PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ - ERZURUM

Kış aylarında hafta sonu için kayak merkezlerine gitmeyi tercih edebilirsiniz. Erzurum'un Palandöken'de bulunan kayak merkezlerinde bulunan otellerde ailecek konaklayıp vakit geçirebilirsiniz.

ULUDAĞ - BURSA

Bursa da, Erzurum gibi kış aylarında en çok tercih edilip gidilen yerlerdendir. Bursa  Uludağ'daki otellerde ailecek 4 günlük güzel bir vakit geçirebilirsiniz.

BUNGALOV EVLER - SAPANCA

Doğayla iç içe ferah ve aydınlık vakit geçirmek isterseniz, Bungalov Evler'in bulunduğu yerleri tercih edebilirsiniz. Sapanca bu konuda, en çok gidilen rotalardandır. Buraya gidip şehirden uzak keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

ÇİFTLİK TESİSLERİ - KIRKLARELİ

Bungalov Evler dışında doğayı iyi bir şekilde hissedebileceğiniz bir başka yer ise dağ otelleri, çiftlik tesisleridir. Bu tarz alanlar için Kırklareli'nde bulunan dağ evleri, çiftlik tesisleri ilgi görüyor. Buralar da, tıpkı Bungalov Evleri gibi şehir merkezinden uzak yerlerdendir. Bu tarz yerlerde de, kısa ve faydalı bir vakit geçirebilirsiniz.

Hafta sonunda ailecek izleyebileceğiniz seyahat belgeselleri

İLİŞKİLİ HABER

Hafta sonunda ailecek izleyebileceğiniz seyahat belgeselleri

BİR YORUM YAPIN 0