Gönül Dağı Dolmuşçu Sefer Ferdi Sancar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Son dönemin en popüler dizilerinden Gönül Dağı'nda Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar, oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor. Hayat hikayesiyle de merak edilen ve kim olduğu araştırılan Ferdi Sancar hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.

TRT'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı'nda Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar, son dönemin popüler isimleri haline geldi. Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Sancar'ın hayatı da oldukça merak ediliyor. Daha önce pek çok başarılı işte rol alan ve komedyen Cem Yılmaz ile de çalışan Sancar hakkında tüm bilinmesi gerekenleri haberimizde derledik. Ferdi Sancar kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte yanıtı...

GÖNÜL DAĞI'NIN SEFER'İ FERDİ SANCAR KİMDİR?

24 Mart 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini oyunculuk üzerine aldı. Tiyatroya ilk kez Büyükçekmece Bedia Muvahhit Tiyatrosu'nun Evde Üç Başına oyunuyla başladı. Setlere ilk kez Mahallenin Muhtarları dizisinde çocuk oyuncu olarak adım attı. 3 yıl boyunca tek başına bir eğlence merkezinde gösteriler yaptı. Bu, 21 yaşına kadar sürdü. Henüz 20 yaşındayken yazdığı İbret adlı oyunu 4 arkadaşıyla beraber Türkiye'yi dolaşarak sahneledi. Bu oyunu, kimsesiz çocuklar yararına yazıp sahneledi. Askerlik yıllarında da moral ekibi altında taburları dolaşarak oyunlar sahneledi.

Askerlikten sonra bir süre prodüksiyon ekiplerinde çalışmış. 2009 yılında rol aldığı reklam filmindeki Sincap Necmi rolüyle 2009 Kristal Elma Ödülü'nü kazandı. Aynı yıl Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde ve Borusan Fflarmoni Orkestrası Konseri'nde yer alarak kendisini göstermeye başladı. Rol aldığı birkaç dizinin ardından TRT projesi Aslan Ailem ile yavaş yavaş tanınmaya başladı.  Kardeşim Benim filmleri, Fırıncının Karısı ve Aykut Enişte gibi başarılı komedi filmleriyle de çıkışını sürdürdü.

Depremzedelere moral gecesinde başına gelmeyen kalmadı! Mustafa Keser havuza düştü

İLİŞKİLİ HABER

Depremzedelere moral gecesinde başına gelmeyen kalmadı! Mustafa Keser havuza düştü

BİR YORUM YAPIN 1

adam gibi adam 1 yıl önce

tam adam gibi adamsın elindeki tek 1998 model aracını canlı yayında depremzedeler için satışa çıkaran adam gibi adam ki sanatçılar içinde oynadığı her bir bölüm her bir film dizi başına 500-750 alan (yani aylık geliri 2 ve 3 milyon olan) çıktığı her gazino her proğramda milyonluk anlaşmalar yapanlar var onlardan tek kuruş duymadığımız hatta Türkiyenin en büyük şirketlerinin TÜSİAD dan ve bunların bankalarından doğru dürüst ses duymadığımız o gecede canlı yayında bir anda elindeki 1998 model arabasını satıp parasını tamamen depremlere bağışlayan adam gibi adam