Gönül Dağı dizisinin Selami'si Eser Eyüboğlu koronavirüse yakalandı! Eser Eyüboğlu kimdir?

Gönül Dağı dizisindeki Selami karakteriyle gönüllere taht kuran Eser Eyüboğlu'dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Başarılı oyuncunun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi olan Gönül Dağı'nda yer alan Eser Eyüboğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Genç oyuncu çekimler nedeniyle Eskişehir'de bir otelde kalıyordu. İkiz babası Eyüboğlu'nun kaldığı otelde karantinaya alındı. 

eser eyüboğlu koronavirüs oldu

eser eyüboğlu koronavirüs oldu

Dilek ve Taner evlenebilecek mi? Gönül Dağı 22.bölüm fragmanıİLİŞKİLİ HABERDilek ve Taner evlenebilecek mi? Gönül Dağı 22.bölüm fragmanı

İKİZLERİ OLDU!

Gönül Dağı dizisinde Selami karakterini oynayan Eser Eyüboğlu ile eşi Zeynep Eyuboğlu çiftinin çocukları Ege ve Can, dünyaya gelmişti.

Eyüboğlu sosyal medya paylaşımında saz eşliğinde ikizlerine müziği böyle çaldı.

ESER EYÜBOĞLU KİMDİR?

TRT 1 kanalında yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen 'Gönül Dağı' rekora doğru koşuyor. Başrollerinde Taner rolü ile Berk Atan Taner, Dilek rolü ile Gülsim Ali İlhan üstlenirken Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün gibi güçlü isimler de eşlik ediyor. Bozkırın iklimlerinde sevgiyi en temiz halleriyle yaşayıp, özlemi ömür boyu yüreğinde taşıyan ve akrabalarıyla olan dostlukların birbirleriyle ne denli bağlı olduğunu göreceğiniz Gönül Dağı dizisi, her bölümü ile bizlere şuan ki kopuk aile ilişkilerimize yönelik dersler vermektedir. Öğütleyici olduğu gibi güldüren de Gönül Dağı'nda özellikle de 9. bölümde damga vuran sahnelerden birisi de Selami'nin sevdalı olduğu Neriman için ses yarışmasında gösterdiği performans oldu. Selami karakterini oynayan başarılı oyuncu Eser Eyüboğlu izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

1984 doğumlu olan ünlü isim Eser Eyüboğlu İstanbul doğumlu olup, ilk olarak Şevkat Yerimdar dizisi ile ön plana çıktı. Daha sonralarda Benzemez Kimse Sana yarışmasına katılmış ve şimdilerde ise TRT de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde 'Selami' karakterinin canlandırmaktadır. Gönül Dağı'ndan önce Doksanlar, Oflu Hocanın Şifresi, Cingöz Recai, Egenin Hamsisi, Kalp Hırsızı gibi dizilerde de oynadığı bilinmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Eşref 2 yıl önce

Adam özbe öz trabzonlu maçkalı ne istanbulu

eslem 2 yıl önce

hayır bence istanbullu