İbo Show konuğu Linet kimdir, nereli? Linet kaç yaşında? Linet hayatı ve biyografisi

İbrahim Tatlıses'in sunduğu efsane program İbo Show'a bu hafta şarkıcı Linet konuk oluyor. Birçok hit parçayı seslendiren ve güçlü sesiyle dikkat çeken Linet, kim olduğu ve hayat hikayesiyle merak konusu olmaya başladı. Peki Linet kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte Linet hakkında merak edilenler.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in her hafta ünlü sanatçıları konuk ettiği programı İbo Show'a bu hafta şarkıcı Linet konuk oluyor. Güçlü sesi ve şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Linet hakkında merak edilenleri, haberimizde derledik. Şarkıcı Linet kimdir ve nerelidir? Kaç yaşındadır ve bu zamana kadar hangi başarılara imza atmıştır? Linet hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

LİNET KİMDİR?

5 Mart 1975 tarihinde Tel Aviv'de dünyaya geldi. Annesi bir dönemin ünlü Türk Sanat Müziği sanatçılarından Leyla Özgecan'dır. 10 yaşındayken ilk albümünü çıkarmış, İsrail'de de albüm çalışmalarında bulunmuştur. 1995 yılında Türkiye'deki ilk albümünü çıkarmıştır. Türkçe, Arapça, İngilizce ve İbranice şarkı söyleyebilme yeteneğine sahiptir.

17 yaşındayken Orhan Gencebay ile tanışmıştır. Tamamı Gencebay şarkılarından oluşan bir albüm çıkarmış ve bu albümle 2 altın plak kazanmıştır. Fantezi Müzik Yorumcusu alanında ödüle de sahip olan şarkıcı, sözü Sıla Gençoğlu müziği ise Sezen Aksu'ya ait olan Aslan Gibi şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştır.

Mahkeme, Mustafa Ceceli'nin altın davasını reddetti

İLİŞKİLİ HABER

Mahkeme, Mustafa Ceceli'nin altın davasını reddetti

BİR YORUM YAPIN 1

Orhan Önal 3 yıl önce

Linet hanımın sanatına bakarım üç dört dilde şarkı söylüyor ses gücü çok iyi performans Yorum güzel

Toplam 1 beğeni