Çocuklar Duymasın'daki apartman nerede? Çocuklar Duymasın ev stüdyo mu? Şebboy Sokak nerede

Yayınlandığı ilk 5 sezonunda kullanılan ve Türk dizi tarihinde en çok merak edilen mekanlar arasında ilk sıraya yerleşen Çocuklar Duymasın'ın meşhur pembe apartmanı, nerede olduğu vb. sorularla Google'de sıklıkla aratılıyor. Peki dizide Meltem ve Haluk çiftinin evi olarak kullanılan bu apartman nerededir? Sizler için derledik.

İlk bölümü 16 Ocak 2002 tarihinde yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde, ilk bölümden başlayıp 5. sezonun sonuna kadar Meltem ve Haluk Çetinoğlu çiftinin evi olarak kullanılan pembe apartman, bugün fotoğrafını gören herkesin bir anda hangi dizi olduğunu anlamalarını sağlayacak kadar hafızalara yerleşmiş mekanlardan biri haline gelmiştir. Türk dizi tarihinde, benzeri algıya erişmiş birçok mekan bulunuyor ve insanların çoğunluğu bu mekanların nerede olduğunu araştırıyor. Peki Çocuklar Duymasın'ın meşhur pembe apartmanı nerede? Dizide kullanılan bu apartman İstanbul'da mı? Apartmanın içi de dizide kullanılıyor muydu? İşte yanıtı...

ÇOCUKLAR DUYMASIN APARTMAN NEREDE?

Çocuklar Duymasın dizisinde kullanılan bu apartman, Şebboy Sokak'ta yer alıyor. Arma Kent Siteleri'ni içerisinde bulunduran meşhur sokakta yer alan Çocuklar Duymasın Apartmanı, Yeni Levent Anadolu Lisesi'nin yanındadır. İstanbul Beşiktaş'ta bulunmaktadır. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN EV STÜDYO MU?

Çocuklar Duymasın'da kullanılan ev stüdyo mu sorusu da, yanıtı en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Apartman her ne kadar gerçek olsa da ev, stüdyoydu. Salon olarak kullanılan yerin tam karşı açısında seyirci duvar var zannetse de, aslında mutfak olarak kullanılan dekor stüdyo vardı. 

Yani Meltem ve Haluk'un 'Mutfak' diyerek girdikleri o kapı, gerçekte mutfak olarak kullanılan dekor stüdyoya değil, boş bir alana açılmaktaydı. 

Türk televizyon tarihinin reyting rekorları kıran dizileri

İLİŞKİLİ HABER

Türk televizyon tarihinin reyting rekorları kıran dizileri

BİR YORUM YAPIN 4

ad soyad 1 yıl önce

çocyklar duymasın

Genclik 2 yıl önce

O yıllarda ki tatlı hayata dönmek istiyorum hersey bol ve bereketli yenilen icilen lezzetli insanlar mutlu

Toplam 1 beğeni

Serkan ÖZKARAKAŞ 2 yıl önce

Çocukluğumu özlüyorum

Toplam 1 beğeni

Hakan 2 yıl önce

O yılları çok özlüyorum

Toplam 2 beğeni