Gönül Dağı Taner'in annesi Halime kimdir? Şebnem Dilligil kimdir ve kaç yaşında?

TRT 1 ekranlarının Cumartesi akşamları reyting rekorları kıran ve her bölümü ile hafızalara kazınan Gönül Dağı dizisinde Taner'in annesi Halime de konuşmalarıyla yüreklerine dokunuyor. Şimdilerde herkes Gönül Dağı Taner'in annesi Halime kimdir? Şebnem Dilligil kimdir ve kaç yaşında? sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte cevabı:

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

önül Dağı dizisinde bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsü anlatılmaktadır. TRT’nin sevilen dizisi Gönül Dağı her cumartesi ekrana geliyor. Gönül Dağı dizisinde Çocukluk aşkı Dilek ile buluşma hayali kuran Taner’in hikayesine de yer verilmektedir. Oyuncu kadrosunda hem erkek hem kadın oyuncular dikkat çekmektedir. Gönül Dağı dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Dizinin başrol oyuncularından Taner'in annesi Halime, her cumartesi TRT 1 ekranında gösterilen Gönül Dağı dizisinde dikkatleri üzerine çekti. Taner'in annesi, yokluk içerisinde çocuklarını en iyi şekilde büyüten bir anneydi, kocası öldükten sonra evin annesi ve babası oldu. Tek dileği çocuklarının mutluluğudur. 

ŞEBNEM DİLLİGİL KİMDİR?

1 Ocak 1960 tarihinde dünyaya gelen usta oyuncu, son olarak kadrosunda Engin Altan Düzyatan’ın olduğu “Kurşun” dizisinde rol almıştır ve Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Savcı Orhan karakterinin annesine hayat vermiştir. 

Şebnem Dilligil Dizileri:

Bir Zamanlar Çukurova
Ateş Böceği
Cesur Yürek
Son Destan
Tatlı Küçük Yalancılar
Bizim Hikaye
Yılların Öcü
Karadayı
Kuzey Güney

Gönül Dağı'nın aşık Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın aşık Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0