Son Yaz'ın Serap'ı Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Başrolünde Ali Atay ile Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz dizisi seyirciden tam not aldı. Hikayesiyle beğeni toplayan dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Dizide Serap karakterini canlandıran Şebnem Dönmez de bu isimler arasında yer alıyor. Peki Şebnem Dönmez kimdir? Bu zamana kadar hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte Şebnem Dönmez hakkında merak edilenler.

Fox TV'de Son Yaz adıyla yeni bir dizi başladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ali Atay'ı setlere döndüren dizi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça ilgi görüyor. Şebnem Dönmez de oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden biri. Önemli projelerde rol alan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Şebnem Dönmez, yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Şebnem Dönmez kimdir, bu zamana kadar işlerde rol aldı? 

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

7 Mayıs 1974'te Almanya'da, gurbetçi bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında 1.'liği elde etti. Bu sayede oyunculuğa ve şarkıcılığa başladı. 1996 yılında Sabah Şekerleri adlı programla ünlendi. Devamında birçok televizyon programında sunuculuk yaptı.

Emre Aydın'ın klip serilerinde rol aldı. 2003 yılında tiyatroya başladı. Üç sezon boyunca 3 ayrı oyunda sahne aldı. Üç Arkadaş filmiyle oyunculuğa başladı. En önemli rolleri Eyvah Kızım  Büyüdü, Aslı ile Kerem, Neredesin Firuze, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Kuzey Güney ve Medcezir projelerindeki karakterleri oldu. Yönetmen Ezel Akay ile 3 yıl süren bir evliliği olmuştur. 

 

58 nerenin plaka kodu? 58 plakası nereye ait, hangi şehir? Sivas ilçe plaka harfleri

İLİŞKİLİ HABER

58 nerenin plaka kodu? 58 plakası nereye ait, hangi şehir? Sivas ilçe plaka harfleri

BİR YORUM YAPIN 0