Alev Alev dizisi final yapıyor! Alev Alev konusu nedir, oyuncuları kimler?

Show TV'nin her Perşembe akşamı büyük bir ilgiyle seyredilen dizisi Alev Alev için final kararı verildi. Dizi geçtiğimiz günlerde sette korona paniği haberleriyle gündeme gelmişti. Peki başrolünde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Alev Alev'in konusu nedir? Alev Alev dizisi hakkında tüm bilinmesi gerekenler, haberimizde.

Show TV'nin beğeniyle takip edilen dizisi Alev Alev'in setinde toplam 22 kişide koronavirüs hastalığı tespit edilmişti. Durum sonrası çekimler apar topar durdurulmuş ve set iptal edilmişti. İkinci sezonuna çıkması beklenen diziden final kararı geldi. 28. bölümüyle ekrana veda edecek olan dizide 3 kadının mücadelesi anlatılıyor.

ALEV ALEV KONUSU NEDİR?

Cemre, büyük bir mutlulukla evlendiği kocasından psikolojik ve fiziksel şiddet görmeye başlar. O'nun tek amacı; evladıyla huzurlu bir hayat yaşamaktır. Rüya, zengin bir ailenin kızıdır. Ancak ailesinin maddi sorunları, o'nu istemediği bir evliliği yapmak zorunda kalmaya iter. Çiçek'in tek hayali ise sevdiği adamla mutlu bir yuva kurmaktır ve hayatını, bu hayale göre planlar. Ancak çıkan bir yangın, üç kadının yaşamını baştan aşağıya değiştirir. Üç kadının mücadelesi bu dakikadan sonra birleşir.

ALEV ALEV OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz haricinde Cihangir Ceyhan, Cem Bender, Berkay Ateş, Berker Güven ve Zuhal Olcay gibi isimler de yer alıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon TL'yi reddetti!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon TL'yi reddetti!
Eşini kırmayan Arzum Onan setlere dönüyor! 24 yıl sonra 'Sıcak Saatler'de rol alacaklar

İLİŞKİLİ HABER

Eşini kırmayan Arzum Onan setlere dönüyor! 24 yıl sonra 'Sıcak Saatler'de rol alacaklar

BİR YORUM YAPIN 2

Hghg 2 yıl önce

Çok seviyorum

Bsp 3 yıl önce

İğrençsiniz,