Mutlaka görmeniz gereken dünyanın en sıradışı otelleri

Tatilinizi hem rahat hem de eğlenceli hale getirmenizi sağlayacak oteller bulunuyor. Bu oteller, tatilcilere keyifli vakit geçirme olanağı sağlıyor. Mutlaka görmeniz gereken, dünyanın en sıradışı otelleri haberimizde.

Tatil amaçlı konaklayacakları otel arayan çoğu kişi beş yıldızlı lüks otelleri tercih ederler. Ancak bu oteller yerine butik yerlere gidenler mevcuttur. Her iki seçenek dışında farklı yerler arayanlar için ise, dünyanın en sıradışı otelleri olarak tabir edilen konaklama yerleri ideal olacaktır. Keyifli vakit geçirilmesini sağlayan ve görünümleriyle şaşırtan bu otellerden Türkiye'de de bulunuyor. Kelebek Mağara adını taşıyan bu otel, Kapadokya'da bulunuyor. Dünya üzerinde bulunan diğer sıradışı oteller ve özellikleri ise şu şekilde:

DÜNYANIN İLGİNÇ OTELLERİ

# 1 KELEBEK MAĞARA OTELİ - TÜRKİYE

1993 yılından beri hizmet veren otel, Göreme manzarasıyla turistleri kendisine hayran bırakmaktadır. Mutfağında yöresel yemeklerin bulunduğu otelde, otantik izler ağırlık oluşturmaktadır. Odaları geniştir. Seyir terası, kartpostallık bir görüntüye sahiptir.

# 2 PİONEERTOWN MOTEL - ABD

Western filmlerinde rol alan sanatçılar için inşa edilmiş olan bu motel artık Western hayranlarının ilgi odağı oluyor. 1946'dan beri varlığını sürdüren motelde 19 oda bulunuyor. 18 oda kişiye aitken, 1 oda ise ortak kullanım alanı olarak işlev görüyor.

# 3 GİRAFFE MANOR - KENYA

Listede yer alan en sıradışı otellerden olan bu yer, 1930'lu yıllardan bu yana var ve o zamanlar safari düşkünlerinin konaklama alanı olarak geçiyordu. Zürafa Malikanesi olarak bilinen otelde, zürafalar da ikamet etmektedir.

# 4 ZAANDAM INNTEL OTEL - HOLLANDA

Mimari açıdan görenleri şaşırtan bu otel, birden fazla evin üst üste gelmesiyle oluşmuş bir izlenime sahip. Tarihi evlerin mimarisinden etkilenerek hazırlanan bu ev, 4 yıldıza sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

# 5 İNSANSIZ KALE - İNGİLTERE

Denizin tam ortasında bulunan bu kale, bir zamanlar olası bir saldırıyı gözlemlemek amacıyla kullanılıyordu. Ancak bugün, deniz sporlarının da yapıldığı bir otel olarak kullanılıyor. Wight Adası'na 1 kilometre kadar uzaklıkta yer almaktadır.

Genç odaları için dekorasyon ürünleri ve aydınlatma modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Genç odaları için dekorasyon ürünleri ve aydınlatma modelleri

BİR YORUM YAPIN 0