Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Mesut Öztürkmen tutuklandı...

Ukraynalı Anna B'Ye eski eşi tarafından yapılan bu saldırı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Mesut Öztürkmen’in tutuklanmasını isteyenlerin açtığı başlık kısa sürede Twitter’da gündemin birinci sırasına oturdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kocaeli'de yaşayan Ukrayna uyruklu Anna Butim, boşanmak istediği eşi Mesut Öztürkmen'in (45) saldırısına uğradı. Falçata ile yüzü parçalanan Butim, yüzünde açılan derin yaraları sosyal medyadan paylaşarak yardım istedi. Ukraynalı genç kadının yüzünün paramparça edildiğini tüm çıplaklığıyla ortaya koyan görüntüler görenlerin içini sızlattı. Çığığının duyulmasını isteyen talihsiz kadının yüzünü bu hale getiren Mesut Öztürkmen'in tüm dijital platformlarda hesaplarını askıya alıp kaybolduğu iddia edildi.

ŞOKE EDEN FOTOĞRAFLAR

İşte Kocaeli'de ikamet eden ve kocası Mesut Öztürkmen tarafından acımasızca bu hale getirilen Ukrayna uyruklu Anna Butim'in (Hanna Butym) yüzünün aldığı hal ve saldırıya ilişkin detaylar;

YÜZÜ FELÇLİ KALACAK

Hakkında uzaklaştırma kararı olan Öztürkmen, sosyal medyadan takip ettiği baldızının Florya'da bulunan bir alışveriş merkezinde olduğunu görünce harekete geçti. Butim'in alışveriş merkezinden çıkmasını bekleyen cani eş, Butim'e falçata ile saldırdı. Sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışan kadın kendisinin hâlen ölümle tehdit edildiğini kaydetti. Butim yüzünün felçli kalacağını belirtti.

"BU ALÇAK TUTUKLANSIN"

Butim'in İstanbul Emniyeti ve Kocaeli Emniyeti'ni etiketlediği mesajına sosyal medya kullanıcılarından destek yağdı. Kullanıcılar Butim'in, vahşetin failinin tutuklanması çağrısında bulundular. Tepkiler ise kısa sürede çığ gibi arttı.

MAĞDUR KADINA TWİTTER DARBESİ!

Öte yandan Butim'in falçatalı saldırı sonucu ağır yara alan yüzünün fotoğraflarını paylaşması nedeniyle Twitter Anna'nın hesabını da askıya aldı.

VAHŞETİN SORUMLUSU YAKALANDI!

Geçtiğimiz kasım ayında hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı verilen Mesut Öztürkmen, olayın ardından kaçtıysa da Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Anna'nın hastanede çekilmiş fotoğraflarındaki detay dikkatlerden kaçmadı.

"ALLAH'IM NE OLUR BENİ KORU"

Aqua Florya adlı alışveriş merkezinden çıktıktan sonra saldırıya uğradığını belirten Anna Butim attığı tweette şu ifadelere yer verdi: "Boşanmak istediğim ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan adam tarafından AquaFlorya'da falçata ile saldırıya uğradım. Yüzüm felçli kalacak ve beni hala öldürmekle tehdit ediyor. Allah'ım lütfen beni koru."

TUTUKLANDI

Saldırının ardından olay yerinden kaçan Murat Öztürkmen, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri yakalandı. Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öztürkmen'in intihara teşebbüs ve tehdit suçlarından da suç kaydı olduğu öğrenildi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

gonyalı asil 3 yıl önce

Yaşasın sosyal medya adaleti. Savcıya gitsen ilgilenmez, polise gitsen ilgilenmez ama sosyal medyada çıktımı sorun hallolur.

umut 3 yıl önce

adamım diye ortalıkta gezer. ama aslında adam olmadığı her halinden tipinden belli

Ertuğrul 3 yıl önce

kısas uygulansa bile faydasız kadını hayatını mahfetmiş. idam edilmeli.

Serkan 3 yıl önce

Psikopat erkekler cezalandırılsin.Fakat kötülük yapan kadınlarda aynı cezayı görsünler.

Görkem 3 yıl önce

Öncelikle Allah bu düşüncedeki erkeklerin belasını versin. Ayrıca ablacım koskoca Türkiyede kocaeliden başka yer bulamadın mı yahu nerde sorunlu bir insan orada

Yorumların Tümünü Okuyun