İstanbul'da en çok tercih edilen sosyal tesisler! Sosyal tesisler açık mı?

İstanbul'da uygun fiyatlı menüsüyle dikkat çeken sosyal tesisler bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen sosyal tesisler içerisinde bazı yerler, manzarasıyla da hayran bırakıyor. Bu tesisler aynı zamanda en çok tercih edilen yerler de oluyor. Peki İstanbul'da en çok tercih edilen sosyal tesisler nerelerdir? Sosyal tesisler açık mı?

Sosyal tesisler, İstanbullu'ların en çok tercih ettikleri ve ailecek yemek yemek için ilk tercih ettikleri yerlerin başında geliyor. İstanbul'un birçok noktasında bulunan sosyal tesisler menü çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla da diğer restoranlardan ayrılıyor. Bazı sosyal tesislerin bu kadar ilgi görmelerindeki asıl sebep ise doyum olmaz güzellikteki manzaraları oluyor. Buraya gelenler, arkalarına manzarayı aldıkları bir fotoğraf çekilmeden ayrılmak istemiyorlar. Pandemi sebebiyle sosyal tesislerin açık olup olmadıkları ayrıca merak ediliyor. Sizler için en çok tercih edilen, manzarasıyla hayran bırakan sosyal tesisleri derledik.

Sosyal tesisler, şu anda açık. Tesislerde gel - al hizmeti yürütülmektedir.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN SOSYAL TESİSLER

# 1 FLORYA SOSYAL TESİSLERİ

Tesisin yakınlarında havalimanı bulunmaktadır. Hafta sonu oldukça kalabalık olan ve kır düğünlerinin de yapılabildiği bu tesisten, uçakların kalkış ve inişleri izlenebilmektedir.

Adres: Yeşilköy Mahallesi, Halkalı Caddesi, 34149 Bakırköy

# 2 MALTA KÖŞKÜ SOSYAL TESİSİ

Yıldız Parkı'nın içerisinde bulunan ve meşhur deniz manzarasını yansıtan Malta Köşkü, en çok tercih edilen ve hafta sonları oldukça yoğun olan bir sosyal tesistir. Parkta yürüyüş yapıp burada yemek yeyip çay/kahve içebilirsiniz.

Adres: Yıldız Korusu-Parkı, No:53, 34349, Beşiktaş

# 3 HİDİV KASRI SOSYAL TESİSLERİ

Beykoz Çubuklu Sahil'de bulunan tesis, tarihi atmosferi barındıran bir tesistir. Koru içerisinde bulunmaktadır. 

Adres: Çubuklu Korusu, Çubuklu Caddesi, No:32, 34805, Beykoz

# 4 HALİÇ SOSYAL TESİSLERİ

Geniş otoparkı ve büyük masa avantajları bulunan Haliç Sosyal Tesisleri, uygun fiyatı ve manzarasıyla ailelerin en çok tercih ettikleri yerlerdendir.

Adres: Yavuz Sultan Selim, Abdülezelpaşa Caddesi, 34083, Fatih

# 5 FETHİPAŞA KORUSU SOSYAL TESİSLERİ

İstanbul'da bulunan Fethipaşa Korusu, Üsküdar'ın yerli turisti en çok çeken mahallesi Kuzguncuk'ta bulunmaktadır. Tarihi yapısı ve deniz manzarasıyla ilgi görmektedir.

Adres: Kuzguncuk Mahallesi Muhtarlığı, 34674, Üsküdar

Çocuklara İngilizce nasıl sevdirilir ve öğretilir? İngilizce çocuk şarkıları

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklara İngilizce nasıl sevdirilir ve öğretilir? İngilizce çocuk şarkıları
En güzel minimalist küpe modelleri! 2021 yılında öne çıkan küpe modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En güzel minimalist küpe modelleri! 2021 yılında öne çıkan küpe modelleri

BİR YORUM YAPIN 0