Reha Özcan 'Mucize Doktor'dan ayrıldı! Reha Özcan kimdir?

Ünlü tiyatrocu Reha Özcan, iki sezondur rol aldığı Mucize Doktor dizisinden ayrıldı. Özcan'ın ayrılığı, dizinin hayranlarını üzdü.

Güney Kore dizisi Good Doctor'dan uyarlanan ve başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı Mucize Doktor'da bir ayrılık yaşandı. Dizide Dr. Ali Vefa'nın hocasını/manevi babasını canlandıran ünlü tiyatrocu Reha Özcan, hikayeye veda etti.

Perşembe akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisinde yaşanan bu ayrılık, dizinin hayranlarını üzdü. Tiyatro kariyerine de devam eden Özcan'ın karakteri için, 'Her zaman sevginin kazanacağını öğrettin. Hoşça kal Adil Hoca.' şeklinde paylaşımlarda bulunuldu.

REHA ÖZCAN KİMDİR?

5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl'de dünyaya gelen ve aslen Boyabatlı olan sanatçıi Orta Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İistanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kardeşi Serhat Özcan da şu anda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı olan İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Okuldan mezun olduktan sonra Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda işe başladı. 1991 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı. 1992 yılında Antalya Devlet Tiyatrosu'na atandı. Burada konservatuvardan sınıf arkadaşı da olan Erdal Tosun ile de aynı sahneyi paylaştı. 

Bu dönemde Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nde ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda yönetmen olarak görev yaptı. 2010 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Ekim 2016’da ise Devlet Tiyatroları'ndan emekli oldu.

Birçok dizi ve filmde de rol alan sanatçı, Suskunlar dizisinde canlandırdığı karakterle şöhreti elde etti.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’den Karan paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’den Karan paylaşımı!
Sunucu Medina Abdullayeva Türk mutfağını öve öve bitiremedi! Medina Abdullayeva kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Medina Abdullayeva Türk mutfağını öve öve bitiremedi! Medina Abdullayeva kimdir?

BİR YORUM YAPIN 0