Sokak yasağını delen kadın, yaptığı savunmayla pes dedirtti!

Koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında, emniyet mensupları kurallara uymayan vatandaşların tespiti için denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, İstanbul'un Bebek semtinde yasağa uymayan ve kimliği istenen bir kadın kendisini savunmak için yaptığı açıklamayla pes dedirtti.

Koronavirüsle mücadele önlemleri sebebiyle hafta içi akşam ve hafta sonunun tamamında sokak yasağı uygulanmaya devam ediliyor. Yasakların olduğu zaman dilimlerinde hafta sonları özellikle turistler sebebiyle Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek semti sahilinde yoğunluk yaşanıyor. Bu nedenle Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu bölgede denetimlerini sıklaştırdı. Dün gerçekleşen denetimlerde emniyet güçleri, dışarıda olan vatandaşların izin belgelerini ve kimliklerini kontrol etti. Belgeleri olanlar işlerine devam ederken, kısıtlamaya uymayan ve herhangi bir belgesi olmayan bir kadın ise savunmasıyla pes dedirtti.

İzin belgesi olmadığını beyan eden kadın, dışarıya manava gitmek için çıktığını iddia etti. Polis ekipleri kadına, alışveriş saatinin akşam 17.00'de sona erdiğini hatırlattı. Kimliği istenen ve kendisine cezai işlemin uygulanacağını öğrenen kadın, 'Şaka mı yapıyorsunuz?' diyerek polis ekibine, 'Kayda alınmaktan hoşlanmıyorum böyle bir hakkım var.' diyerek de kendisini çeken basın mensubuna tepki gösterdi.

Ekiplerle tartışan ve bir süre sonra, 'acil sebze alması gerektiğini, soğan almaya' çıktığını söyleyen kadına emniyet mensupları, 'Soğan bozulacak bir ürün değil, taze ekmek almıyorsunuz.' diyerek idari para cezası uyguladılar.

Maske de takmayan kadın bu durumu ise, 'Annem rahatsız apar topar çıktım, maskemi de takmayı unuttum.' sözleriyle savunmaya çalıştı.

Astronot kıyafetine benzer kombinli Hande Yener: Çok büyük gaza geldim

İLİŞKİLİ HABER

Astronot kıyafetine benzer kombinli Hande Yener: Çok büyük gaza geldim
Bülent Şakrak 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Şakrak 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrıldı!

BİR YORUM YAPIN 14

İnandık 3 yıl önce

Öde!

ahmet canayakın 3 yıl önce

ne yasağı ya havasoğuk yasak var ama dışarda insanlar ve trafik yine aynı yazık ya bir bizmi kendimiz eve kapıyoruz aylardır. Bu ne vurdum duymazlık polislerde kimseye karıştıkları yok bir tane kurban seçip ona saldırıyorlar ama dışarda suriyeli dolu adamlara karışan yok

Karabatak 3 yıl önce

En ağır ceza verilsin

adem 3 yıl önce

insanlar hatalı olabilir ama basın da olsa herkese gündem malzemesi yapılmamalı. yasa gereğini yapar. ancak insanların özel hayatı mahremidir. birilerinin işi olmamalı.

Tepki 3 yıl önce

Antalya side ordan!

Yorumların Tümünü Okuyun