Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır, Tuncay'ı öldürdü! EDHO 190. bölüm fragmanı

Atv'nin 6 sezondur devam eden dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, özellikle Kurtlar Vadisi hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettikleri yapımlar arasında yer alıyor. Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonunda da heyecanını kaybetmeden devam ediyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosunda kimler vardır ve temel konusu nedir? İşte dizi hakkında tüm bilgiler.

Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan pek çok ismi 6 sezon boyunca bünyesinde bulunduran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kadrosu ve anlatım tarzıyla yayınlandığı her akşama reytingleriyle damga vuruyor. Ünlü tiyatrocu Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı ve Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Süleyman Çakır'ı çağrıştıran bir isme sahip olan Hızır Çakırbeyli'nin hikayesini anlatan dizinin güncel oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Gelinim MutfaktaİLİŞKİLİ HABERGelinim Mutfakta'da çeyrek altının sahibi kim oluyor? 6 Nisan puan durumu

- Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca)

- Ceylan Çakırbeyli (Sanem Çelik)

- Tufan Tezyürek (Hüseyin Avni Danyal)

- Alparslan Çakırbeyli (Yunus Emre Yıldırımer)

- İlyas Çakırbeyli (Ozan Akbaba)

- Kimsesiz Doğan (Ali Sürmeli)

Dizide ayrıca Turgay Tanülkü, Savaş Özdemir, Pelin Akil gibi ünlü isimler de rol almaktadır.

EDHO 189. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son yayınlanan bölümünde; Hızır, eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Tuncay'ı öldürdü. Bu ölüm sahnesiyle birlikte Bahtiyar Engin de diziden ayrılmış oldu.

Bahtiyar Engin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda etti

Bahtiyar Engin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda etti

Çakırbeyli ailesinde ise işler iyice karışmaya başladı. Üst üste yaşanan kayıplar sonrasında aile içerisine giren Pınar, kara kedi gibi ev içerisinde huzursuzluklar yaşanmasına neden oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU

Çocuk yaştan bu yana yeraltı dünyasının içerisinde olan Hızır Çakırbeyli, ailesini her şeyden üstün tutan bir sevda adamıdır. Reis namıyla tanınmaktadır. Bu özellikleri sayesinde yer altında yükselir. Devlet; kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetlerin yürütümü için Çakır'dan daha iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu, Çakır için aynı zamanda en büyük olma teklifidir… Bu tekliften sonra Çakır'ın hayatı tümden değişir. Ve süreç başlar.

Usta sanatçı Muazzez Ersoy koronavirüs aşısı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Muazzez Ersoy koronavirüs aşısı oldu!

BİR YORUM YAPIN 0