Salih Memişoğlu hoca hayatını kaybetti! Salih Memişoğlu kimdir?

İstanbul Çekmeköy'de bulunan bir hayvanat bahçesinde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ve akrabası olan O.F.Z. hayatını kaybetti. O.Ö. isimli şahıs ise yaralandı.

İstanbul Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde çıkan silahlı çatışmada, ünlü biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ve akrabası olduğu belirlenen O.F.Z. isimli vatandaş hayatını kaybetti. O.Ö. isimli şahıs ise ağır yaralandı. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olay sonrası saldırgan M.Ö. otomobille hızla kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de konuyla ilgili olarak çalışma başlattı.

Çekmeköy Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, 'Bugün 14.00 sıralarında ilçemizde Çatalmeşe Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde işyeri sahibi S.M. ile şüpheli M.Ö. isimli şahıs arasında meydana gelen olayda; Şüpheli M.Ö. tarafından silahla açılan ateş sonucu S.M. ile Ö. F.Z. adlı şahıslar hayatını kaybetmiş, O.Ö. isimli şahıs yaralanmıştır.' ifadelerine yer verildi.

SALİH MEMİŞOĞLU KİMDİR?

1967 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Aslen Of'lu olan Memişoğlu, dünya çapında tanınan bir biyoenerji ve metafizik uzmanıydı. Metafizik unsurlara bağlı olarak oluşan ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım gibi hastalık konularında aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu kişilere hizmet veriyordu. Biyoenerji ve metafizik alanda hem yurtiçi hem de yurtdışında çalışmalar yapıyordu. 

BİR YORUM YAPIN 0