Boğaz manzaralı otelde eğlenceye baskın: Görüntü alan gazetecilere saldırdılar

Beşiktaş'ta boğaz manzaralı otelde eğlence yapıldığı yönünde ihbar alan polis ekipleri Bebek'te bulunan otele baskın yaptı. İşlemlerinin ardından otelden ayrılanlar görüntü alan basın mensuplarına saldırdı. Otelde kalanlarda camdan basın mensuplarına meyve attı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bebek'te boğaz manzaralı lüks bir otelde yasak olmasına rağmen eğlence yapıldığı yönünde ihbar gelmesi nedeniyle lüks otele baskın yaptı. Otelde 80 kişinin olduğunu tespit eden ekipler Hıfzıssıhha Kanunu'na göre 254 bin lira para cezası yazıldı.

Beşiktaş Bebek’te, bir otelde kısıtlama saatinde parti yapıldığı ihbarı alan polis baskın yaptı.

Beşiktaş Bebek’te, bir otelde kısıtlama saatinde parti yapıldığı ihbarı alan polis baskın yaptı.

OTELDEN AYRILANLAR MENSUPLARINA SALDIRDI

Lüks otele yapılan baskını takip eden gazetecilere hem otelde kalanlar hem de cezai işlem uygulandıktan sonra otelden çıkan müşteriler görüntü alan basın mensuplarına saldırdı.

Otelin 3. katında kalan bir kişi basın mensuplarının üzerine meyve attı. Mekandan çıkan iki kişi ise basın mensuplarına küfür ederek tehdit etti. İsminin Ali Asımgil olduğu öğrenilen bir kişi ise görüntü alan kameramana tekme attı. Kameramanın şikayetçi olması üzerine saldırgan karakola götürüldü.

Kısıtlama dinlemeyerek parti yapanlar ve bazı otel çalışanları gazetecilere hem sözlü küfür etti, hem saldırdı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

İsimsiz 3 yıl önce

Eeee sonuç ne? Yapanın yanına kâr kaldı.

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

bu ülkede bazıları zengin olmuş fabrikatör olmuş dekan-prof olmuş ama insan olamamış merhametini-insanlığını-yitirmiş enesi kibiri tavan yapmış etrafa herkese ahkam kesiyor herkes bana saygı duyacak herkes bana boyun eğmeli ve hiçkimse bana karışamaz duygusu hasıl olmuş bu firavunlaşmış kişileri nasıl ederiz nasıl adam ederiz bilmiyorum.

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

gazeteciler entel dantel zengin çocuklarını rahatsız etmek ne haddinize bazı zenginler bize dünyada herşey serbest kimse bize karışmasın istiyor.bazılarıda biz parayla herşeyi hallederiz parayla satın alamayacağım şey yoktur diye düşünüyor.bazılarıda kuralda ne neymiş bize ve çocuklarıma herşey serbest diye düşünüyor.bu ülkede zengin omuşda ama adam olamamış kişiler var

Mai 3 yıl önce

Bu sapıklar yüzünden korona bitmez nedir kural tanimamazlik bide taşkınlık koronadan ölenlerin ve kironik hastara yaslilara hicsaygiları yok insanlıktan nasiplerini almamış bunlar canımızı sikmasinlar adam olsunlar

ASILBEY@06ÇUBUK 3 yıl önce

Sokakta korona yasağını ihlal edene 3000 tl ceza yazılıyorsa,parti,kutlama,kumar vb.gibi bir araya gelip yasağa uymayanlara kişi başı 10 katı yani 30.000 tl ceza yazılmalı,hatta tekerrüründe 1-2 günlükte olsa hürriyeti bağlayıcı ceza yazılmalıki caydırıcı olsun. Yoksa bu kafadakiler öder parasını ertesi gün yine yapacağından geri kalmaz.