Dijital platformlarda 'FUAD' adıyla yeni bir suç dizisi başlıyor

Dijital platform dizilerinin arasına bir yenisi daha ekleniyor. Tamamen kriminal konuları işleyen ve çekimleri Ardahan'da gerçekleştirilen suç dizisi FUAD, yakın zamanda yayında olacak.

Dijital platformlarda yayınlanan dizilere yakın zamanda bir yeni proje daha eklenecek. Yapımcılığını Macit Sonkan, Tuncer Gürbüz ve Emre Kızılırmak’ın yaptığı, senaristlik ve yönetmenlik koltuğunda ise Hicaz, Saba ve Pia filmlerinin ödüllü yönetmen ve senaristi Erdal Rahmi Hanay yaptığı FUAD, 2021 yılında seyircisiyle buluşmayı hedefliyor.

Senarist ve yönetmen Erdal Rahmi Hanay

Senarist ve yönetmen Erdal Rahmi Hanay

Çekimleri Ardahan’ın Damal ilçesinde gerçekleşen suç temalı kriminal dizide, bir köyde görevli komiser, savcı ve doktor karakterlerinin hikayeleri üzerinden kriminal olaylar işlenecek.

Emre Kızılırmak, Komiser Fuad rolünde

Emre Kızılırmak, Komiser Fuad rolünde

Dizide Komiser Fuad karakterini Emre Kızılırmak, Doktor Cemre karakterini ise Tuvana Türkay canlandırıyor. Savcı rolünde ise Emre Canpolat yer alıyor. Dijital Platform Dağıtımı'nı içerik üretim ajansı Any Motion Studios’un üstlendiği dizi için şirket, 2021 yılında dijital platformlarda yayınlama haklarını üstlendi.

Oyuncu Bensu Soral'dan bağış çağrısı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Bensu Soral'dan bağış çağrısı!

BİR YORUM YAPIN 0