Kırmızı Oda'nın Nihal'i Esra Ronabar kimdir? Kaç yaşında ve eşi kim?

Kırmızı Oda dizisine her hafta yeni bir oyuncu dahil oluyor. Diziye bu haftadan itibaren ünlü tiyatro oyuncusu Esra Ronabar dahil oluyor. Kendisi gibi sanatçı olan Barış Falay ile mutlu ve örnek bir evliliği olan Ronabar, yaptığı projelerle de beğeni topluyor. Peki Esra Ronabar kimdir, bu zamana kadar rol aldığı dizi ve filmler nelerdir? İşte yanıtı.

Başladığı günden bu yana Türk Tiyatrosu'nun başarılı birçok sanatçısını konuk eden ve herkesin beğenisini kazanan performansları seyirciye sunan Kırmızı Oda'da bu haftadan itibaren iki başarılı sanatçı yer almaya başlayacak. Bu isimlerden birisi de Esra Ronabar oldu. Bu zamana kadar pek çok başarılı işte rol alan Ronabar, hayat hikayesiyle de merak konusu oluyor.

Menajerimi Ara dizisinin KıraçİLİŞKİLİ HABERMenajerimi Ara dizisinin Kıraç'ı Barış Falay kimdir?

  • Pek çok tiyatro oyununda rol alan Ronabar, İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri Jüri Özel Ödülü ve En İyi Kadın Oyuncu ödülüne sahiptir.
     
  • Eşi Barış Falay da kendisi gibi tiyatro sanatçısı, dizi ve sinema oyuncusudur.

Esra Ronabar ve eşi Barış Falay

Esra Ronabar ve eşi Barış Falay

1978 yılında İzmir'in Ödemiş ilçesinde dünyaya geldi. Bir ikizi olan Ronabar, üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü'nü kazandı. Ancak eğitimini yarıda bırakarak aynı okulun Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne geçiş yaptı ve buradan mezun oldu.

Ankara Sanat Tiyatrosu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sahne aldı. 2006 yılında aynı okuldan mezun olduğu ve aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları kadrosundan iş arkadaşı olan Barış Falay ile evlendi. 2009 yılında oğlu Rüzgar Mavi'yi kucağına aldı.

Kamera karşısına ilk kez 1998 yapımı Kader Ayırsa Bile adlı diziyle merhaba dedi. Uçurum dizisindeki rolüyle şöhreti elde etti.

Lösemi hastası Öykü Arin Çukur oyuncularıyla bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Lösemi hastası Öykü Arin Çukur oyuncularıyla bir araya geldi!
Ünlü yönetmen Ribhu Dasgupta Mardin'e geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü yönetmen Ribhu Dasgupta Mardin'e geldi!

BİR YORUM YAPIN 0