Ünlü gurme Vedat Milor'dan itiraf: Yemeğimden çivi çıktı

Ünlü gurme Vedat Milor Magazin D’ye ilginç açıklamalarda bulundu. Veda Milor yemeğinden çivi çıktığı anısını anlattı.

Beslenme alışkanlıkların, tatlı tercihlerine, menemende soğanın nasıl olması gerektiğinden, çiğ köfte içeriğine, mercimek mi tarhana çorbasını mı daha çok sevdiğinden, neden tavuk yemediğine kadar pek çok konuda açıklama yapan Milor, yeni anketi olan “Yaprak Ciğer mi? Şiş Ciğer mi?” sorusunu da ilk kez açıkladı.

DOSTLARLA AKŞAM YEMEĞİ EN AZ 3 SAAT SÜRMELİ

 “Evde genellikle 1 saat sürüyor yemek, fakat yemekten sonra genelde bir kahve içiyoruz o kahveyi de sayarsanız bir yarım saat daha kalıyoruz sofrada duruma göre bir bir buçuk saat arası. Eşinizle birlikte arkadaşlarınızla birlikte güzel bir sofra üç saat bence, İki buçuk üç saat normaldir ve çok zevkli. “

YEMEĞİMDEN ÇİVİ ÇIKTI

 “Saç çıktığı çok oldu, çivi bile çıktı Adana'da bir yerde yerken inşaat çivisi. Sonra mutfağa gittim, mutfakta inşaat yapılıyormuş, çivi yemeğe düşmüş. Ölebilirdim hakikaten o lokmayı alsaydım.”

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0