Emine Erdoğan'ın desteğiyle atık malzemelerden yapılan köpek kulübeleri

Atık projeler konusunda yakından ilgilenen Emine Erdoğan, gönüllü personellerin atık malzemelerle hazırladığı köpek kulübelerini paylaştı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, atıklardan elde edilen hayvan barınakları için teşekkür etti. Külliye'nin atıklarından gönüllü çalışanlar köpek kulübeleri yaptı. Emniyet Teşkilatı için yapılan kulübeleri Türk Polis Teşkilatı resmi sosyal medya hesaplarında "Külliye’deki atıkların geri dönüştürülmesiyle yapılan ve Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi Sn. @EmineErdoganhanımefendi tarafından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma polisimize teslim edilen kulübeler, sokakta yağmur altında kalan anne ve yavru köpeklere yuva oldu. Şükranlarımızla" notuyla paylaşımda bulundu.

Bunun üzerine Erdoğan'da kendi sayfasında "Gönüllü personelimizin atık malzemelerden yaptığı kulübelerin sevimli dostlarımıza yuva olmasına çok memnun oldum. Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışan tüm hayvanseverlere ve Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyorum" notuyla emeği geçenlere teşekkür etti. 

Ünlü futbolcu Ozan Tufan evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü futbolcu Ozan Tufan evlendi!
İbrahim Kutluay koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Kutluay koronavirüse yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 0