Necmettin Nursaçan Hoca'dan iyi haber! Necmettin Nursaçan'ın sağlık durumu nasıl?

Kaldırıldığı hastanede koronavirüs tedavisi gören Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, hastaneden taburcu edildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Koronavirüse yakalandıktan sonra geçtiğimiz pazar günü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 79 yaşındaki Necmettin Nursaçan’ın hastanedeki tedavisi tamamlandı.

İYİYİM MESAJI YAYINLAMIŞTI:

ÖNLEM AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILMIŞTI!

Uzun yıllar Kayseri İl Müftülüğü yapan ve Türkiye’nin sevilen isimlerinden olan 79 yaşındaki Necmettin Nursaçan yaş haddinden dolayı aşı olmasına rağmen Covid-19 testi pozitif çıkarak şehir hastanesinde tedavi altına alındı. 

Nursaçan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Akciğer filmi ve kalp kontrolünden geçen Necmettin Nursaçan’a şehir hastanesinde tedavi uygulanırken, Covid-19 testinin pozitif çıkması sevenlerini üzdü.

Şarkıcı Ege'nin büyük şanssızlığı: Koronavirüse yakalandı ve vücudunda kitle tespit edildi!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ege'nin büyük şanssızlığı: Koronavirüse yakalandı ve vücudunda kitle tespit edildi!
Jill Biden'dan uçaktaki gazetecilere 1 Nisan şakası!

İLİŞKİLİ HABER

Jill Biden'dan uçaktaki gazetecilere 1 Nisan şakası!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0