Elektrik akımına kapılıp ellerini kaybeden küçük Furkan yardım bekliyor

Elektrik tellerine çıkan ve akıma kapılan Adanalı küçük Furkan'ın 2 kolu dirsek altından, 1 bacağı ise diz üstünden kesildi. Ellerine yeniden kavuşmak isteyen Furkan, hayırseverlerden gelecek yardımları bekliyor.

Elektrik teline takılan uçurtmasını kurtarmak isterken akıma kapılan ve 2 kolu dirsek altından, 1 bacağı ise diz üstünden kesilmek zorunda kalan 14 yaşındaki Furkan Dal, eğer protez takılırsa eski sağlığına kavuşabilecek. Ancak bunun için tam tamına 1 milyon 60 bin TL'ye ihtiyacı var. Dal, 'Ellerime kavuşmak istiyorum. Yardım gelene kadar bekleyeceğim.' diyor.

Furkan Dal, amcası ve annesi.

Furkan Dal, amcası ve annesi.

Başına ilk kez böyle bir şey geldiğini söyleyen Dal, 'Arkadaşlarımla beraber yürümek istiyorum. Ellerime kavuşmak istiyorum. Devletimizden yardım istiyorum. Yardım gelene kadar bekleyeceğim.' dedi.

Furkan Dal hayırseverlerin yardımlarını bekliyor.

Furkan Dal hayırseverlerin yardımlarını bekliyor.

Furkan'ın annesi Züleya Dal ev hanımı. Babası Velit Dal ise 2009 yılında trafik kazasında hayatını kaybetti. Toplam 6 kardeşi olan Furkan için annesi, 'Bizim gücümüz protezleri almaya yetmiyor.' açıklamasında bulundu. Furkan'ın amcası Alaaddin Dal ise, 'Furkan 14 yaşında bir çocuk. Protezlerin maliyeti 1 milyon 60 bin lira tutuyor. Umudumuz devletimize ve hayırseverlerin yapacağı yardıma bağlı. Protez alacak durumumuz yok. Devletimizden ve hayırseverlerden bu çocuğu hayata kazandırmak için yardım bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Tembihname geleneği Esenler'de yeniden yaşatılacak!

İLİŞKİLİ HABER

Tembihname geleneği Esenler'de yeniden yaşatılacak!

BİR YORUM YAPIN 0