İnci’nin cansız bedenini bahçede bulunur! Kağıt Ev 5. bölüm fragmanı: Kağıt Ev konusu nedir?

Star'ın sevilen dizisi Kağıt Ev'in 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İnci’nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikleli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar. Oysa yaptıkları her hamle ile baş edilmesi imkansız çıkmazlara düşerler.

Kağıt Ev 5.bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı Star ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Her bölümü büyük bir heyecana sahne olan Kağıt Ev 5.bölüm fragmanı full HD olarak haberimizde bulabilirsiniz. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun yer aldığı Kağıt Ev 5.bölüm izle 17 Mayıs Pazartesi günü yeni bölümüyle Star TV’de yayınlanacak. 

Ekranların yeni dizisi Kağıt Ev hakkında araştırmalar son günlerde epey arttı. Bu akşam ekran başındakilerle buluşacak olan dizinin konusu ve oyuncuları dışında çekildiği yerlerde oldukça merak ediliyor. Yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Dizinin setinden paylaşılan fotoğraflar ise büyük heyecana sebep oldu.  Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev dizisi Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı. 

KAĞIT EV OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Erdal Beşikçioğlu (Cihan)

Nur Fettahoğlu (Aylin)

Tuvana Türkay (Azra)

Nihal Koldaş (Gülsüm)

Can Nergis (Bülent)

Helin Kandemir (Cemre)

Nejat Uygur (Mert)

Bülent Gültekin (Çetin)

Yaşar Üzer (Halil)

Bulut Teker (Melisa)

Tuğçe Aykut (İnci)

KAĞIT EV İLE LA CASA DE PAPEL BAĞLANTISI NE?

Kağıt Ev dizisinin bir kitaptan uyarlama olduğunun öğrenilmesinin ardından, vatandaşlar bu kitabın adının sevilen soygun dizisi La Casa De Papel ile ilgili olup olmadığını merak etti. Kitabın ve dizinin içeriği aynı mı, yoksa bu bir isim benzerliği mi diye araştırıldı. Bu durum "Kağıt Ev uyarlama mı?" sorusunu doğurdu.

KAĞIT EV ROMANININ KONUSU NEDİR?

Bluma Lennon adlı kişi bir kitapçıdan şiir kitabı alır ve okumaya başladığı an arabanın altında kalarak can verir. Bir kitabın insanı değiştirmesi ve hayatına yön vermesi olağan bir durumdur. Romandaki karakter Bluma kitap kurbanlarından biri olur. Bluma Lennon Cambridge Üniversitesi'nde akademisyendir. Ölümünden sonra yerine farklı bir akademisyen gelir. Yerine gelen meslektaşı onun odasındaki kitabı görür ve araştırmaya koyulur. Bu araştırma Lennon'un yaşamı ve ölümü hakkında ilginç gerçekleri açığa çıkarır.

KAĞIT EV KİTAPTAN UYARLAMA MI?

Dizinin konusuyla kitabın konusunun bu noktada uyuşmadığı görülüyor. Dolayısıyla Kağıt Ev dizisinin uyarlama olmadığı ve yalnızca bir isim benzerliğinin söz konusu olduğu söylenebilir.

Yastık altı birikimleriyle tavuk çiftliği sahibi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yastık altı birikimleriyle tavuk çiftliği sahibi oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0