Masumlar Apartmanı Anıl kimdir? Selim Can Yalçın dizileri, oyunları

Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Anıl karakterini canlandıran Selim Can Yalçın, sosyal medyada performansıyla beğeni topladı. Peki Selim Can Yalçın kimdir? Bu zamana kadar hangi dizilerde rol aldı? İşte Selim Can Yalçın hakkında merak edilenler.

Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne Anıl karakteri damgasını vurmuştu. Oyuncu bu hafta da projede yer almaya devam ediyor. Dizide Gülben ile aralarında bir bağ olduğu anlaşılan ve ileri derecede kişilik bozukluğuna sahip olan Anıl'ı, tiyatro sanatçısı Selim Can Yalçın canlandırıyor. Dizinin sıkı takipçileri de Selim Can Yalçın'ın kim olduğunu araştırmaya başladılar. Ödüllü bir tiyatro sanatçısı olan Selim Can Yalçın hakkında merak edilenler haberimizde...

Saadet Hanım oyunundan

Saadet Hanım oyunundan

Masumlar Apartmanı 30. bölüm final sahnesi! GülbenİLİŞKİLİ HABERMasumlar Apartmanı 30. bölüm final sahnesi! Gülben'e Anıl dehşeti! Anıl Gülben'in nesi oluyor

MASUMLAR APARTMANI ANIL KİMDİR?

SELİM CAN YALÇIN KİMDİR?

Masumlar Apartmanı dizisinde Anıl karakterini canlandıran Selim Can Yalçın, 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Akademik eğitimini Yeditepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tam burslu okuyarak tamamladı. 2002 yılından bu yana 60'ın üzerinde tiyatro oyununda rol aldı. 

Türkiye Kayası oyunundan

Türkiye Kayası oyunundan

Yine 2002 yılından bu yana İ.B.B. Şehir Tiyatroları'nın kadrolu oyuncusu olarak sahne alıyor ve ayrıca özel tiyatrolarda oyuncu, müzisyen, yönetmen ve eğitmen olarak görev alıyor. 2013 yılında kendisine ait olan bağımsız ve ticari olmayan bir oyunculuk laboratuvarı kurdu.

Sahip olduğu ödüllerden bazıları:

- 2009 Leonce and Lena / Yılın oyun müziği

- 2014 Afife Jale Tiyatro Ödülleri / Yuvaya Dönmek

- Yılın oyun müziği / Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri

Uraz Kaygılaroğlu’dan meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü...

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu’dan meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü...

BİR YORUM YAPIN 0