Avukatlar konuştu: Mehmet Öz'den kız kardeşine yeni suçlama

Kalp cerrahı Mehmet Öz, babasının vasiyetnamesini sahte belgelerle değiştirdiğini öne sürerek, 'vasiyetnamenin iptali'nden dolayı dava ettiği kardeşi Nazlım Suna Öz için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Mal varlığının dağıtımını eşit şekilde yapmak için vasiyetnamesini 22 Ocak 2003'te hazırlayan baba Mustafa Öz, tüm mal varlığını ABD’deki Mustafa Öz Vakfı’na bıraktı. Yönetimde ise tüm aile bireylerini eşit koruyacak gibi oğlu Prof. Dr. Mehmet Öz'ün bulunmasını istedi. Üç kardeş arasındaki davada yaşanan gelişmelerle ilgili bilgilendirmede bulunan Mehmet Öz'ün avukatlarından Alperen Atılgan,

"Nazlım Suna Öz hakkında savcılığa iki suç duyurusunda bulunduk. Bunlardan biri 2018 tarihli vasiyetnameye ilişkin diğeri ise İstanbul'da yer alan bir özel bankadaki Mustafa Öz ile Nazlım Suna  Öz arasında ortak olduğu iddia edilen hesaba ilişkindir. 2018 yılındaki vasiyetnamenin, 2003 yılında Mustafa Öz tarafından yazılan vasiyetnameden fotomontaj yöntemiyle yapıştırılmasıyla oluşturulduğunu bilirkişi heyeti tespit etti. Biz de suç duyurusunda bulunduk. Mustafa Öz ile Nazlım Suna Öz arasındaki ortak hesap olduğu iddia edilen olayda ise, ortak hesap formları tarafımızca bilirkişi heyetlerine inceletildi. Ortak hesaptaki yazı ve imzaların Mustafa Öz'e ait olmadığı bilirkişi heyetlerince ortaya çıkartıldı" dedi.

"NAZLIM SUNA ÖZ, TÜM PARAYI KENDİ ALMIŞTIR"

Avukat Alperen Atılgan "Mehmet Öz ve kız kardeşi arasında çeşitli uyuşmazlıklar bulunmaktadır.  Bunlardan biri vasiyetnamenin iptali davası diğeri ise mirasa ilişkin alacak davasıdır. Mehmet Öz'ün hiç bir zaman para, pul ve benzeri kaygıları olmamıştır. Yalnızca babasının 2008 tarihinde yazıp, tüm mal varlığını ne şekilde dağıtacağını açıkça belirttiği vasiyetnamedeki son iradesinin yerine getirilmesini istemektedir. Bu sebepten dolayı tüm bu davalar ikame edilmiştir. Nazlım Suna Öz'ün babasının sağlığında ve babası yoğun bakımda yatarken tüm parayı çekerek, kendi hesabına geçirmesinden dolayı dava devam etmektedir" ifadesinde bulundu.

''TEK İSTEĞİ RAHMETLİ BABASININ...''

Avukat Erhan Baki Selek de "Müvekkilim hiç bir zaman para pul mal mülk kavgasında olmamıştır. Tek isteği rahmetli babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün son arzusunun yerine getirilmesidir" dedi.

Nusret Beverly Hills'te açtığı yeni mekanını paylaşarak reklam yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Beverly Hills'te açtığı yeni mekanını paylaşarak reklam yaptı!
İbrahim Tatlıses'in acı günü!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in acı günü!
İş insanı Umut Evirgen'e 4.5 yıla yakın hapis cezası istemi

İLİŞKİLİ HABER

İş insanı Umut Evirgen'e 4.5 yıla yakın hapis cezası istemi
Tam kapanma yorumu olay olan Demet Akalın'a çığ gibi tepki yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

Tam kapanma yorumu olay olan Demet Akalın'a çığ gibi tepki yağdı!

BİR YORUM YAPIN 3

Suat 2 yıl önce

İsimleri Türk adı ama tam Amerikalı olmuşlar, Allah ıslah etsin.

Yakub 2 yıl önce

Miras haktır. Sağ iken tüm mal varlığınızı verebilirsiniz. Çocuklarınıza eşit verebilirsiniz. Ölüm sonrası miras vardır. Mirasta bütün çocukların hakkı var. Erkek iki pay alır kadın bir pay alır. Kadın eşindende pay alır bu sayede eşit olur. Denge bu. Allah'ın cc sınırlarını kimse aşmasın.

abdullah ünal 2 yıl önce

malınmı var derdin var