Alişan ve Buse Varol’un yeni dizisi ne zaman ve hangi kanalda? Alişan ve Buse Varol’un dizisi

Geçtiğimiz günlerde eşi Buse Varol’un doğum gününü dışarıda kutlayan Alişan yeni dizi müjdesini verdi. Alişan eşi Buse Varol ile birlikte yeni bir dizide rol alacak mı? Yeni dizinin adı nedir? Alişan ve Buse Varol’un birlikte rol alacağı dizinin oyuncu kadrosu ve detayları:

Şarkıcı Alişan şu sıralar Demet Akalın ile birlikte gündüz programı sunuyor. Sevilerek izlenen gündüz kuşağı programı yayın hayatına devam ederken Alişan’ın yaz sezonu için yeni bir dizi hazırlığı içerisinde olduğu duyuruldu. Alişan ve Buse Varol geçtiğimiz günlerde dışarıda Buse Varol’un doğum gününü kutladılar. Alişan yemek çıkışı magazincilere verdiği röportajda yaz sezonunda yeni bir dizide rol alacağını ve internet dizisi olmadığını normal bir kanalda yayınlanacağını söyledi.

Alişan ve Buse Varol’un bu dizide birlikte rol alıp almayacağı kesin olmasa da Alişan’ın yer aldığı kesin. Alişan verdiği röportajda yaz sezonunda televizyon kanallarının birinde dizi yayınlanacağını ve bu dizi hakkında çok fazla detay vermek istemediğini söyledi. Oyuncu kadrosu adı hakkında çok fazla bilgi vermeyen Alişan’ın yeni dizisi merak konusu oldu.

Alişan yaz sezonu için yeni bir dizi hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi ve diziye dair çok fazla detay vermese de televizyon dizisi olduğunu yazın yayınlanacağını söyledi. Buse Varol ile birlikte verdiği röportajda Buse Varol Alişan’ın söylediklerini destekledi ve diziye dair çok fazla bilgi vermemesi konusunda uyardı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0