Pandemide gidebileceğiniz Türkiye için balayı tatil rotaları

Pandemide gerçekleştirilecek balayı tatilini koronadan uzak, sessiz ve sakin bir şekilde geçirmek isteyenlerin değerlendirebilecekleri en iyi balayı rotalarını sizler için derledik. İşte pandemide gidebileceğiniz Türkiye için balayı tatil rotaları.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle düğün ve nikahlar sınırlı katılımcıyla sade bir şekilde yapıldı. Henüz balayını yapamayan çiftler de oldukça fazla. Bu çiftler yaklaşan yaz sezonunu, korona tehlikesi yaşamadan, sakin ve sessiz tatil beldelerinde balayı için değerlendirmek istiyorlar. Turizm beldeleri koronavirüs önlemleri kapsamında düzenlendi ve müşterilerini bu düzenlemeye göre ağırlamaya hazırlanıyorlar. Ülkemizde gidebileceğiniz balayı için uygun tatil rotalarını haberimizde derledik. Eğer balayınızı kültür turizminin yoğun olduğu yerlerde geçirmek isterseniz pandemi döneminde balayında gidilecek yerler listemize bu bölgeleri de ekledik.

Cittaslow nedir? TürkiyeİLİŞKİLİ HABERCittaslow nedir? Türkiye'nin Cittaslow logolu sakin şehirleri

PANDEMİDE GİDEBİLECEĞİNİZ TÜRKİYE İÇİ BALAYI TATİL ROTALARI

# 1 ADATEPE

Masal köy olarak tanımlanan Adatepe, Çanakkale'de görülmesi gereken hem kültür hem de tatil turizmi kaynağıdır. Eski evlerin ve kültürlerin halen korunduğu Adatepe'de keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

# 2 KALEM ADASI

Tatil denilince akla İzmir, İzmir denilince de Çeşme gelir. Ancak Çeşme, sakin bir yer arayanlar için pek uygun değildir. Onun yerine yine İzmir'de bulunan Kalem Adası'nı tercih edebilirsiniz. Dikili ilçesine bağlı olan Kalem Adası'nda tekne turları yapıp yakınlardaki tatil beldelerine de rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

# 3 GÖKÇEADA

Çanakkale'de birçok kasaba sakin tatil arayanların yeri oluyor. Nüfusunun çoğunluğu yerlilerinden oluşan, yazlığı vb. olanların da her yaz geldikleri kasabalardan olan Gökçeada; balayı için tercih edilecek yerler arasında bulunuyor. Burada Ata Demirer'in Hedefim Sensin filmi de çekilmişti.

# 4 KAPADOKYA

Balayı tatilinizi turistik bir gezi tadında geçirmek istiyorsanız, 'Güzel atlar ülkesi' olarak da bilinen ve birçok diziye ev sahipliği yapmış olan Kapadokya'yı tercih edebilirsiniz. Tam anlamıyla bir kültür turizmi olan bölgede mağara, doğal kaynak vb. gezintiler dışında uçan balonlarla da keyfine doyulmaz bir gökyüzü gezintisi yapabiliyorsunuz.

# 5 KAŞ

Antalya denilince akla gelen ilk tatil beldelerinden olan Kaş, turist kalabalığından uzak kalmak isteyenlerin tercih edecekleri bir diğer noktadır. Burada otel, motel, butik otel dışında villa tipi konaklama yerleri de rağbet görüyor. Bu villa tiplerinde bahçe, havuz, jakuzi vb. pek çok konfor bulunuyor. Zevkine ve rahatlığına düşkün çiftler için ideal oluyor.

2021 En güzel iğne oyası modelleri! En kolay iğne oyası örnekleri

İLİŞKİLİ HABER

2021 En güzel iğne oyası modelleri! En kolay iğne oyası örnekleri

BİR YORUM YAPIN 1

Erkan serkan 2 yıl önce

Yabancı turiste farklı yerliye farklı fiyat gitmiyorum param cebimde kalsın