Emine Erdoğan Filistinli sanatçı Meryem Afifi ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kudüs'te işgalci İsrail askerlerinin saldırısında bir çocuğu kurtarmaya çalışırken gözaltına alınan Filistinli sanatçı Meryem Afifi ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, işgalci İsrail'in Kudüs'te sivillere saldırılarında bir çocuğu kurtarmak isterken gözaltına alınan ve kameralara bıraktığı korkusuz gülüşüyle tarihe geçen Filistinli sanatçı Meryem Afifi ile telefonda görüştü. Erdoğan o anlara ait görüntüleri şu sözlerle paylaştı:

'Kudüs’te İsrail askerlerinin sivillere yönelik saldırısı sırasında bir çocuğu kurtarmaya çalışırken gözaltına alınan ve gülümsemesiyle sosyal medyada direnişin sembolü olan Filistinli sanatçı Meryem Afifi ile telefonla görüşerek cesaretinden dolayı kendisini tebrik ettim.

Cesaretiyle tüm dünya kadınlarına örnek olan sevgili Meryem, güçlü; çünkü gücünü haklı davasından alıyor. Meryem, kayda alınan videosuna sosyal medyada verilen desteğin önemine vurgu yaptı. Kendisini ve mensubu olduğu müzik orkestrasını Türkiye’ye davet ettim.'

Hakan Taşıyan'dan sevindiren haber! Taburcu oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Taşıyan'dan sevindiren haber! Taburcu oldu

BİR YORUM YAPIN 0