Kanunsuz Topraklar kadrosuna Hazar Motan, Özlem Tokaslan ve Beyti Engin dahil oldu

Kanunsuz Topraklar dizisi çekimleri için Zonguldak'ta bulunan oyuncu Ümit Berber, otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili detaylar merak edilmeye başladı. Peki Kanunsuz Topraklar ne zaman başlıyor? Kanunsuz Topraklar dizisinden ilk fragman yayınlandı. Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu nedir?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

FOX TV'nin yeni sezonda ekrana gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisinden merakla beklenen ilk fragman geldi. Yaklaşık iki ay önce çekimlerine başlanan dizinin başrollerini Esra Bilgiç ile Uğur Güneş paylaşıyor. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR İLK FRAGMAN!

Oyuncu kadrosu genişleyen diziye 3 isim daha dahil oldu. Kanusuz Topraklar kadrosuna Hazar Motan katılırken ilerleyen bölümlerde Özlem Tokaslan ve Beyti Engin dahil olacak.

EYLÜL AYINDA EKRANA GELECEK

Gold Film imzasını taşıyan Kanunsuz Topraklar dizisinde 1940'lı yıllarda Zonguldak'ın kömür madeni işleterek zengin olan Malik Bey'in kızı Gülfem ile madende işçi olarak çalışan Davut'un imkansız aşkı anlatılacak. Dizi, eylül ayında izleyici ile buluşacak.

SETTEN İLK FOTOĞRAF GELDİ!

Final yapan Ramo dizisinin ardından yeni bir dizi projesiyle anlaşan Esra Bilgiç ile Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisinde başrolü paylaşacak. Hazırlıkları hızla devam eden dönem dizisinden yeni fotoğraflar gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta kostüm provası yapılan dizi için şimdi de son hazırlıklar yapılıyor. Başrollerini Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in paylaşacağı Kanunsuz Topraklar dizisinin çekimleri Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürleri Kurumuna bağlı TTK Eğitim Ocağında çekilmeye başlandı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberinde Zonguldak Vali yardımcısı Yıldırım Uçar, İl Jandarma Alay Komutanı kıdemli Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, yapımcılığını Faruk Turgut, senaryosunu Zülküf Yücel ve yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği çekimleri ilimizde yapılan "Kanunsuz Topraklar" dizisinin setini ziyaret etti.

Setten son fotoğraflar ise başrol oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'ten geldi. "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diyerek fotoğraf paylaşan ikilinin keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

KANUNSUZ TOPRAKLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanunsuz Topraklar ilk bölüm çekimleri Zonguldak'ta yapılırken daha sonra çekimler İstanbul'da devam edecek.

KANUNSUZ TOPRAKLAR NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Gold Film tarafından FOX TV için hazırlanan Kanunsuz Topraklar merakla bekleniyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU NEDİR?

FOX TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’ın yapımcılığını Faruk Turgut, senaryosunu Zülküf Yücel ve yönetmenliğini ise Faruk Teber üstlenecek. Kanunsuz Topraklar oyuncuları Uğur Güneş ve Esra Bilgiç olacak.  Dizi de Zonguldak’ta kömür madeni işleterek zengin olan Malik beyin kızı Gülfem ile Malik beyin madeninde işçi olarak çalışan Davut’un arasındaki imkansız aşk anlatılacak. Kanunsuz Topraklar dizisi İstanbul’da çekilecek ancak hikaye Zonguldak’ta geçecek. Kısacası Kanunsuz Topraklar'da 1940'lı yıllarda Zonguldak'ta maden işçileri ve maden patronunun mücadelesi Gülfem ve Davut'un aşk hikayesi ile harmanlanıyor.

Squid Game dizisinin 218 numaralı oyuncusu Cho-Sang Woo'su (Park Hae Soo) kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Squid Game dizisinin 218 numaralı oyuncusu Cho-Sang Woo'su (Park Hae Soo) kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0