Uzak Şehrin Masalı konusu nedir? Uzak Şehrin Masalı dizisinin oyuncuları kimlerdir?

2021 yılının yeni sezonunda başlayacak olan Uzak Şehrin Masalı oyuncuları belli olmaya başladı. Yapımcılığını 25 Filmin üstlendiği dizi de güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner başrol olacak. FOX ekranlarında yayınlanacak olan dizi Kars'ta çekilecek. Uzak Şehrin Masalı konusu nedir? Uzak Şehrin Masalı dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Uzak Şehrin Masalı kadrosunun ilk kesinleşen oyuncusu Aslıhan Güner Kılıç oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın final olmasıyla yeni dizi anlaşması yapan oyuncu dizi de Umay karakterini oynayacak. Kars'ta başlayacak olan hikaye Kars'ta devam etmeyecek. İstanbul'da kurulan bir platoda çekilecek. Yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan oturacak. Senaryosu ise Can Sinan tarafından kaleme alındı. Dizi ekibi Temmuz ayının sonunda sete çıkacak. Dizi 2021 yılının yeni sezonunda ekranlara gelecek. 

aslıhan güner en son kuzey yıldızı ilk aşk dizisinde yer aldı

aslıhan güner en son kuzey yıldızı ilk aşk dizisinde yer aldı

UZAK ŞEHRİN MASALI KONUSU NEDİR?

Kars'ta kaçak yaşayan bir adam ve güçlü dominat bir kadının yollarını kesişmesiyle başlayan imkansız aşk dolu bir yaşamı anlatacak. İstanbul'da Kars şehri gibi kurulan platoda çekilecek. 

BİR YORUM YAPIN 34

Xxxx 2 yıl önce

Maviş gözlüm en büyük hayranın değilim ama seviyorum sevmek için hayran olmak değil kalbinin olması yerdir❤️❤️❤️

Toplam 3 beğeni

Hastasıyız 2 yıl önce

Yeni çıkacak dizi için çok heyecanlıyım Aslıhan hanımıda çook seviyorum ayrıca tüm dizileri çok güzel çünkü bütün kadınlara güçlü olmasına ilham veriyor keşke birgün görüşebilsek çünkü ve sizin ennn büyük hayranınızım size kırmızı çok yakışıyor ❤️

Toplam 2 beğeni

Selen 2 yıl önce

Keşke Kuzey yıldızı final olmasaydı ama inşallah bu dizi çok güzel olur seni çok seviyorum Aslıhan abla

Toplam 3 beğeni

Gülüşum 2 yıl önce

Aslıhan abla seni çok seviyorum çok tatlı ve güzelsin sana hayranım

Toplam 4 beğeni

❣️kalbim ❣️ 2 yıl önce

Aslıhan abla seni çok seviyorum ❣️ Kuzey yıldızı oldukça güzel bir diziydi ama finale girmese dahada iyi olurdu ben senin ennn büyük hayranınım senii çoook sviyorum seenin tek kuzey yıldızı deyil tüm diizilerini filmlrini izliyorum ❣️ ayrıca kırmızı saç sana çook yakışıyor bu diziyede bakacam hiç bir bölümünü kaçırmayacam Kuzey yıldızının da hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim bu uda izlediğime emin ola bilirsin ❣️❣️

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun