Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor? Ada Masalı dizisi hangi adada?

Star Tv'nin yeni dizisi Ada Masalı büyülü ada atmosferini ekranlarına taşıyor. Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor ve oyuncuları kimler gibi sorular, dizinin takipçileri tarafından ilgi odağı oldu. Peki Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor? Çekim yerleriyle ilgili tüm merak edilenler haberimizde.

Yaz dizi sezonu Haziran ayıyla birlikte başladı. Başrolünde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Ada Masalı, 15 Haziran akşamıyla birlikte ekrandaki yerini almaya başladı. Enerjik bir yaz dizisi olacak olan Ada Masalı, oyuncuları ve konusu kadar çekim için kullanılan mekanıyla da merak ediliyor. Dizinin çekim yerleriyle ilgili bilinmesi gerekenleri haberimizde derledik. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak ve Bedia Ener gibi isimler de yer alacak.

  • Ada Masalı dizisi ilk kez Menajerimi Ara dizisinde kendisine yer buldu.
     
  • Dizi, Haziran ve Poyraz adlı iki gencin Ada hikayesini seyirciye aktaracak.
     

Uzak Şehrin Masalı dizisi nerede çekiliyor? Uzak Şehrin Masalı çekim yerleriİLİŞKİLİ HABERUzak Şehrin Masalı dizisi nerede çekiliyor? Uzak Şehrin Masalı çekim yerleri

ADA MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ada Masalı 7. yeni bölüm fragmanı yayında! Ada Masalı dizisinin konusu nedir?İLİŞKİLİ HABERAda Masalı 7. yeni bölüm fragmanı yayında! Ada Masalı dizisinin konusu nedir?

Bir ada hikayesi olan Ada Masalı dizisi, yazın en gözde şehirlerinden İzmir'in yerli ve yabancı turistin gözde tatil mekanlarından olan Sığacık ilçesinde çekiliyor. Dizi için kullanılan tüm mekanlar bu ilçede yer alıyor.

Ada Masalı kış sezonunda da devam ederse tıpkı diğer yaz dizileri gibi İstanbul’da da çekilebilme ihtimalini bulunduruyor.

BİR YORUM YAPIN 0