Oyuncu Bade İşçil'den Ekrem İmamoğlu'na çöp mesajı!

Bade İşçil, Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gidip, adanın keyfini çıkardı. Her anını paylaşan oyuncu, çöplerin toplanmadığını görünce Ekrem İmamoğlu'na seslendi.

Ünlü isim Bade İşçil, Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gitti. Oyuncu, önce ağaca çıkıp, dut topladı. Dutları ağaçtan toplayıp, yediği anları Instagram'dan paylaşan İşçil, "Adamın dutları olmuş" diye yazdı.

İşçil, daha sonra gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını gören oyuncu, İstanbul Büyükşehi Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mesaj gönderdi.

Çöplerin fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan İşçil, "Ama bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Yazık, "Burada bugün grev mi var?" dedim ama insanları, "Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan" diyor. Belli bu sene denize girilmeyecek adalarda, ama yolda da yürünecek gibi değil" diyerek, Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi.

Müge Anlı’nın o dizide oynadığını öğrenen şaşıp kalıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı’nın o dizide oynadığını öğrenen şaşıp kalıyor!
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir silahlı saldırıya uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir silahlı saldırıya uğradı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 16

ayna 2 yıl önce

herşey çok güzel, çok doğal, belediyelerde asgari ücret 3.170 olmuş, süper, medeniyetin zirvesi kesinlikle chp belediyeciliği, bir de ülkeyi yönetseler tadından yenmez, sanat, heykel, dut, çöp, müsilaj, kanalizasyon, ekrem, yaşam sevinci bu olsa gerek, ben daha da güzel olacağına inanıyorum, herkes layık olduğunu yaşar

isimsiz 2 yıl önce

normal, tipik chp zihniyeti. bu daha iyi günler!!!

Metinbaba 2 yıl önce

her şey güzel olacaktı!),e chp 'nin güzellik anlayışı oldum olası bu!,yeni gençler bilmiyordu,çünkü 20 yildir chp yoktu!)

Toplam 1 beğeni

Bayram Öztürk 2 yıl önce

Reisim dedi çöp partisi diye doğru demis

Ada 2 yıl önce

Ama her şey çok güzel olmuş

Yorumların Tümünü Okuyun