Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu nerede çekiliyor?

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Genç oyuncu isimleri ve sürükleyici konusu ile merak uyandıran dizi, bu yazın en güzel romantik komedilerinden biri olmaya aday. İzleyicilerden tam not alan Baht oyunu dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar…

Kanal D’de yayın hayatına başlayan Baht Oyunu dizisinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel yer almaktadır. Erkan Birgören ve Tuna Kıyı’nın senaristliğini yaptığı dizinin kadrosunda ise İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli gibi birçok başarılı isim bulunuyor. ARC Film imzalı Baht Oyunu dizisinin yönetmeni ise Serdar Gözelekli.

BAHT OYUNU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Baht Oyunu dizisi çekim yerleri izleyiciler için tam bir merak konusu haline geldi. Dizinin çekimleri İstanbul içerisinde gerçekleşmektedir. İstanbul’un farklı yerlerinde yapılan çekimlere Beykoz’da bulunan dizi platosunda başlandı.

BAHT OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Aşkı ve inancı arasında takılıp kalan Ada, ilk aşkı Rüzgar ile mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanmaktadır. Ailesindeki kadınların kötü bahtını yaşamaktan korkan Ada’nın Bora ile tanışması bu batıl inançlarını sorgulamasına neden olmaktadır.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0