Tuğrul Bey'in buyruğu ola! Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm fragmanı! Alparslan konusu nedir?

Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölümünde Selçuklu ve Bizans arasındaki kavga giderek kızışınca eller kılıçlara gitti. 3. bölümde neler yaşanacak merak edilirken, fragman da yayınlandı. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan hangi kanalda? Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan dizisi oyuncuları kimler?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in paylaştığı dizi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi.

Ölüm kıskacındaki Alparslan son anda kurtulurken, Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir. Pasinler Ovası tarihin en uzun ve kanlı savaşlarından birine ev sahipliği yaparken, Alparslan şehit edilen Şehzade Hasan ve her Türk’ün intikamını almaya karalıdır. Düşmanı tarafından sürekli bir şekilde sıkıştırılan beyler gayrı sefer kararı bekliyor.

ALPARSLAN 3. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmana, Alparslan'ın, "Ben, avucunda kanla doğan Oğuz’un aslı Selçuk’un nesli Muhammed Alparslan!" sözleri damga vurdu.

Yeni bölüm 22 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında olacak.

Peki Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölümde neler yaşanacak? İşte 3. bölüm fragmanı...

Oyuncu Fahriye Evcen Alparslan dizisinde başrol! Haberi böyle duyurdu...İLİŞKİLİ HABEROyuncu Fahriye Evcen Alparslan dizisinde başrol! Haberi böyle duyurdu...

ALPASLAN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bir son dakika değişikliği olmazsa 4 sezon olarak planlanan dizide 2. sezonda gelindi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ikinci sezonunda Melikşah devri kapanıyor. Geriye dönecek anlatımla ilerleyecek dizide 3 sezon boyunca Sultan Alparslan dönemi işlenecek. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yapımcısı Emre Konuk geri adım atmadı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin adı ve oyuncuları komple değişerek yeni bir hikaye ile ekranlara gelecek. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi artık Alpaslan olarak ekranlara gelecek.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0