Aslıhan Doğan Turan'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması!

Üç yıl önce futbolcu Arda Turan ile nikah masasına oturan ve iki çocuk annesi olan Aslıhan Doğan Turan'ın katıldığı bir davette karnındaki şişlik dikkat çekti. Turan, "Üçüncü çocuk yolda" iddialarının ardından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Aslıhan Doğan Turan, futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında nikah masasına oturdu. Aynı yıl ilk çocukları Hamza Arda'yı kucaklarına alan ikili, geçtiğimiz yıl haziran ayında ise ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.

Mutlu birliktelikleri süren çift, önceki gün bir davete katıldı. Eşi ile birlikte objektif karşısına geçen Aslıhan Doğan Turan, gri payetli elbisesiyle poz verdi.O anları 302 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Turan'ın göbeğindeki şişlik dikkat çekti.

Sosyetik güzelin bu paylaşımının ardından akıllara, "Üçüncü kez anne mi oluyor?" sorusu geldi. Aslıhan Doğan Turan, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili açıklama yapmayı ihmal etmedi. 35 yaşındaki Turan, "Hamileyken hamile gibi gözükmeyen, hamile değilken hamile gibi gözüken tek insanım. Tebrikler..." diyerek, oluşan görüntünün elbisenin kumaşından kaynaklandığını ifade etti.

 

 

 

 

MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'dan yarışmacıya sürpriz teklif!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'dan yarışmacıya sürpriz teklif!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0