Antalya'da yaşlı kadın orman ekiplerine erzak taşıdı

Birçok yerde devam eden yangınlara karadan ve havadan müdahaleler devam ederken, vatandaşlar da büyük yardımlarda bulundu. Yaşlı bir kadın, orman ekiplerine sırtında çantayla erzak taşıdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangınların söndürülmesi için havadan ve karadan müdahaleler sürüyor. Yangının söndürülmesi için büyük çaba sarf edilen bölgede yangın söndürme helikopterlerine askeri helikopterler de eşlik ediyor. 

Ormancıların tampon bölge oluşturarak, yangının farklı noktalara ulaşmaması için çalıştı. Hızar motorları ile ağaç kesen ekipler, ağaçları alevlerin olduğu yöne doğru devirerek ateşin ilerleyişini durdurmaya çalıştı.

 

BÖLGEDEKİ KADINLAR DA BÜYÜK EMEK VERİYOR

Bölge halkı ekiplere büyük destekte bulundu. Akseki ilçesindeki kadınlar, ekiplere erzak taşıdı. 

Murtiçi'nde yaşlı bir kadın, sırtındaki sepete koyduğu yemekleri alevlerle mücadele eden ekiplere taşırken görüntülendi. Görüntülerde, yaşlı kadının sırtındaki çanta ile dik yamaçlardan tırmanıp, ekiplere yemek götürdüğü anlar yer aldı.

Stranger Things çekimlerinde stüdyoda yangın çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Stranger Things çekimlerinde stüdyoda yangın çıktı

BİR YORUM YAPIN 23

canan özden 2 yıl önce

bu milletin nene hatunları yok olmadıkça Allah cc. izni ile bu millete kimsenin gücü yetmez Allah birliğimizi daim etsin.

hakan 2 yıl önce

emre kınay denilen şahsiyetsizde oturduğu yerden çayını yudumlayarak devleti askeri suçlayan konuşmalar yapıyor, aynı sahsiyetsizin ekip arkadaşalrı gezide kolkola kenetlenerek ağaç için direniyorlardı, ozaman meserle ağaç değildi onlr için şimdide mesele onlr için doğa değil, şimdi bu yaşlı teyze ile emre kınay aynı havayı soluyor, onada indsan diyorlar emreye de ,,,bu işde bir hata olmalı, Allah yardımcın olsun teyze, Allah sana güç kuvvet versin ,ömrün boyunca huzur içinde yaşa inşallah.

Mahmut kurt 2 yıl önce

Anam bacım kurban olurum sana.

muhammet beyazal 2 yıl önce

Bu fedakarlığı görmeyen gözlere ne demeli...yazılar olsun. yangından mal kaçıranlara!

körfezli 2 yıl önce

Şu aziz, şerefli millete hainlik edenler bilmeliler ki bizde; Kara Fatmalar, Nene Hatunlar, Şalcı Bacılar bitmez evelAllah! Siz bitti sanırsınız; ama zor zamanlarda işte böyle bir anda ortaya çıkıp milletine-devletine bağlılığını gösterirler.

Yorumların Tümünü Okuyun