Alevler eve doğru yaklaşınca düğünü bırakıp yangına koştular!

Yangın çıktığı sırada düğünleri olan Aslan ailesi, alevlerin evlerine doğru geldiğini görünce düğünü erteleyip yangını söndürmeye koştu. Perişan olan Aslan ailesi düğün yemeklerini de bölgedeki yangın söndürme çalışma ekibine ve vatandaşlara ikram etti.

Henüz kontrol altına alınamayan Muğla'daki yangınlar, bölgedeki canlılara zarar vermeye devam ediyor. Muğla'nın Yatağan ilçesinden Aydın'ın Çine ilçesine doğru ilerleyen yangın rüzgarın etkisiyle daha da büyüdü. Yangının sonlanması için gece gündüz çalışan ekibin yanı sıra 6 mahallede 6 helikopter ve çok sayıda arazöz kullanılıyor.

DÜĞÜNÜ BIRAKIP YANGINA KOŞTULAR

Yangın çıkarken Akçaova Mahallesi’nin Sarıköy mevkisinde düğün yapan Aslan ailesi, alevlerin evlerine doğru ilerlediğini görünce düğünü bırakıp ortalama 50 davetliyle beraber yangına müdahaleye koştu. Düğün ertelenirken, düğün yemekleri o esnada yangına müdahale eden ekipler ve vatandaşlara dağıtıldı.

'NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK''

Yangının sırasında düğün yemeğinde olan Soner Sarıman, ''Zamanında yetişmeseydik alevler eve de sıçrayacaktı. Yangın rüzgarın etkisiyle saat 16.00 gibi buraya kadar geldi. O sırada düğün yemeğimiz vardı dışarıdan gelen davetlilere yemek verecektik. Yangını görünce düğün yemeğini iptal ettik. Düğünü bıraktık yaklaşık 50 kişi hep birlikte yangına koştuk. Dün, burası felaketi yaşadı. O an ne yapacağımızı şaşırdık'' açıklamasında bulundu.

'YAKANLARIN ELLERİ KIRILSIN''

Yangına yakından tanıklık eden Esma Aslan ise gözyaşlarına engel olamayarak "Yandık, kavrulduk, su boruları yandı, bahçelerimiz zarar gördü. Yakanların elleri kırılsın. Tüm düğün masraflarım ziyan oldu. Düğün yemeğine gelen misafirler geri dönmek zorunda kaldı. Dağın yandığına mı yanayım yoksa düğünün kaldığına mı yanayım. Çok perişan olduk" diye konuştu.

Kaya Çilingiroğlu oğlu ve kızıyla fotoğraf paylaştı! Hüseyin Kaya'yı görenler inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Kaya Çilingiroğlu oğlu ve kızıyla fotoğraf paylaştı! Hüseyin Kaya'yı görenler inanamadı
M. Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil 'Yasak Elma' dizisine dahil oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

M. Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil 'Yasak Elma' dizisine dahil oluyor!

BİR YORUM YAPIN 2

Bozkurt 2 yıl önce

Vatandaş rumuzlu pkk'yı aklama madem doğa bundan daha fazla sıcaklar oldu neden bunun kadar olmadı sempatizan seni