Rus mankenden Türk polisine teşekkür!

İstanbul Şişli'de parkta ilerlerken arkasından gelen bir kapkaççının çantasını alıp kaçtığı Rus manken Elena Sergeeva yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından anlattı.

Şişli Kınalı Keklik sokak civarında geçtiğimiz hafta sonu gündüz saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Rus manken Elena Sergeeva bir park yakınlarında sokakta yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan bir kişi kolundaki çantasını alıp kaçtı.

İçerisinde 20 bin liralık cep telefonu ev anahtarı, izin belgesi ve muhtelif kartları ile birlikte çalınan çantasının peşinden koşan genç kadın bir türlü yakalayamadı. Kapkaççı dakikalar içerisinde kayıplara karıştı.

GİYDİĞİ TİŞÖRT YAKAYI ELE VERDİ
Sokak ortasında çaresiz kalan Elena Sergeva hemen durumu polise bildirdi. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri kamera görüntülerinden kimliğini belirlediği şüphelinin peşine düştü.

Olayda sırasında giydiği kıyafetlerle sokağa çıkan şüpheli yakayı ele verdi. Bir alt sokağa kaçtığı tespit edilen şüpheli saklandığı adreste gözaltına alındı.

11 Adet suç kaydı olan şüpheli Yasin B.'nin çantayı başka bir yere attığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kapkaççı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis çantanın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

UZUN SÜRE ÇANTASI İÇİN KOŞTU

Öte yandan olayla ilgili ortaya çıkan görüntülerde genç kadının çantasını çalan kapkaççının hızla kaçtığı ve Elena S'nin peşinden koştuğu anlar görülüyor. Bir süre çantasının peşinden koşan Elena çaresiz bir şekilde sokak ortasında kalıyor.

"HAYATIMIN EN KORKUNÇ ANIYDI"
Sabah'ın haberine göre İstanbul'da Uluslararası İlişkiler alanında da çalıştığı öğrenilen Sergeeva yaşadığı bu korku dolu anların ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak şunları söyledi; "Yaşadıklarım çok uzun bir hikaye ama kısaca anlatmam gerekirse. Soyuldum, hayatıma ilk kez böyle bir duruma maruz kaldım. Çok stresli ve korkunç bir andı. Çantamdaki her şeyi çaldı. Peşinden gittim ama olmadı. Neyse ki polisler o adamı yakaladı. Telefonumu aldılar ama çantamda geri kalanlar bulunmadı. Onlar uçtu gitti. Polis ekipleri çok güzel çalıştı. Onları tebrik ederim" dedi. 

Ünlü oyuncu Şilan Makal anne oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Şilan Makal anne oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

BİROL 2 yıl önce

Kapkaç yapan mahluğun el ve ayakları çaprazlama kesilirse bir daha olmaz.

Karar 2 yıl önce

Bir öküz bir ülkeyi kirletir. Kolunu kesin dürzünün. İki kolunu birden kesin.

Loppek 2 yıl önce

Off cok tatli masallah bir icim su guzellige bakar misiniz

Çorumlu 2 yıl önce

Birkaç ay yatar, yer içer çıkar, sonra devam yan kesiciliğe...

YOZGATLI 2 yıl önce

Cehennemin dibine atsınlar bir kaç gün sonra çıkar. zaten hemen çıktıkları için tekrar yapma meyillidir. 11 adet suç kaydı var. bu mahluk 11 defa içeriden çıkmış ne fark eder 12. kez girdi. ceza yok ceza. Girdiği zaman 20 yıl yatsa ve ağır şartlarda yatsa bak bir daha yapıyor mu? ekmek çalanla bu suçu işleyen aynı yatıyor. işte olmadı ekmek çalan aç olduğu için diğeri keyfine bu işi yapıyor. bu değişmeli.

Yorumların Tümünü Okuyun