Yalancı dizisi final yaptı! Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'den veda paylaşımları olay oldu

Show Tv'de yeni başlayan Yalancı dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı dizisinin final bölümü yayınlandı. Dizinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci de sosyal medya hesaplarından diziye veda paylaşımları yaptı. İşte cevaplar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Yalancı dizisinin yönetmen koltuğunda usta isim Hülya Gezer’in yer alırken, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldı. Şüphesiz bu sezonun iddialı dizilerinden biri olan Yalancı dizisi erken final yaptı. Yalancı dizisi 23 Kasım Salı akşamı final bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

TERZİOĞLU VE BADEMCİ'DEN VEDA PAYLAŞIMLARI

Dizide Mehmet Emir'i canlandıran Salih Bademci, Instagram sayfasından rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımında "Tanıştığıma, çalıştığıma öyle memnunum ki" notunu yazarak Burçin Terzioğlu'nu etiketledi.

yalancı dizisi final

yalancı dizisi final

"HOŞÇA KAL DENİZ"

Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu Instagram hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı. Terzioğlu şu ifadeleri kullandı:
"Yolculuğumuz kısa sürmüş olsa da, gurur duyduğum bir projede, kadına şiddetin hiçbir şekline sessiz kalmayan savaşçı bir karakteri canlandırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Hoşça kal Deniz,
hoşca kal YALANCI"

YALANCI DİZİSİ 9.BÖLÜM FRAGMANI

YALANCI DİZİSİ FİNAL  BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yalancı'nın 10. bölümünde Deniz, Mehmet Emir aleyhinde somut deliller ele geçirmeyi başarmıştır. Mehmet Emir ise hayatındaki her şeyi geride bırakarak yok olmayı seçmiştir. Polis her yerde Mehmet Emir’i arar ancak Mehmet Emir yakalanamaz. Mehmet Emir’in kayboluşundan bir ay sonra cesedi bulunur. Mehmet Emir öldürülmüştür ve pek çok kişinin onu öldürmek için sebebi olmasına rağmen bütün oklar katilin Deniz olduğunu işaret etmektedir.

 

YALANCI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrahtır. Aynı zamanda oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı… İki Taraf, Tek Doğru! Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor.

yalancı dizisi final mı yapacak

yalancı dizisi final mı yapacak

YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI 

Yalancı dizisi İstanbul Beykoz'da çekiliyor. Filmin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Onlara İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Yalancı yeni bölüm fragmanı

Yalancı yeni bölüm fragmanı

Almanya'yı sallayan Zeynep Avcı, Sıla'nın sahnesine konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Almanya'yı sallayan Zeynep Avcı, Sıla'nın sahnesine konuk oldu!
Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'u buluşturan dizi 'Misafir' final yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'u buluşturan dizi 'Misafir' final yapıyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0