TEKNOFEST 2021 nerede, nasıl gidilir? TEKNOFEST 2021 için aşı zorunlu mu?

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST bu yıl 4'üncüsüyle İstanbul'da ziyaretçilerine kapılarını aralıyor. Peki, TEKNOFEST 2021 nerede, hangi şehirde? TEKNOFEST Atatürk havalimanına nasıl gidilir? TEKNOFEST 2021 nasıl gidilir? TEKNOFEST 2021 nasıl kayıt olunur? TEKNOFEST'e gitmek için aşı zorunlu mu? TEKNOFEST 2021 etkinlik takvimi nasıl? İşte cevaplar...

Türkiye'nin milli teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek festival olma özelliğiyle bilinen TEKNOFESTTürkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gerçekleştirilmektedir. Açılımı havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivali olan TEKNOFEST, her yıl göz alıcı gösterileriyle ziyaretçilerine görsel bir şölen yaşatmaktadır. İlk olarak 2018'de yılında gerçekleşen festival, bu yıl 4'üncüsüyle teknoloji severlere kucak açıyor. Geçtiğimiz yıl Gaziantep'te düzenlenen festival 2021 yılında İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Pek çok vatandaş arama motorlarında TEKNOFEST'e dair merak ettiği soruları araştırıyor. TEKNOFEST 2021 nerede? TEKNOFEST 2021 nasıl gidilir? TEKNOFEST 2021 nasıl kayıt olunur? TEKNOFEST 2021 için aşı zorunlu mu? TEKNOFEST ne zaman? TEKNOFEST 2021 etkinlik takvimi nasıl? gibi pek çok sorunun cevabı herkes tarafından merak konusu haline geldi. Gelin, tüm merak ettiğiniz soruların cevabını birlikte adım adım öğrenelim.

TEKNOFEST 2021 NEREDE? TEKNOFEST HANGİ ŞEHİRDE?

4 yıldır Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen TEKNOFEST, 2018 ve 2019 yıllarında İstanbul'da gerçekleştirildi. 2020 yılında Gaziantep'te Ortadoğu Fuar Merkezi'nde yapılan festivalin bu yıl İstanbul'da olacağı duyuruldu. Herkesin heyecanla beklediği TEKNOFEST 2021, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak.

TEKNOFEST 2021 NE ZAMAN? TEKNOFEST 2021 ZİYARET SAATLERİ NELER?

Hayranlık uyandıran gösterileriyle eşsiz bir atmosferi gözler önüne seren TEKNOFEST 2021, 21-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Saat 09:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olan festivale gidebilirsiniz.

TEKNOFEST 2021 NASIL KAYIT OLUNUR? AŞI ZORUNLU MU?

TEKNOFEST 2021'e gidebilmek için "TEKNOFEST 2021 Ziyaretçi Kayıt Formu" üzerinden her gün için ayrı kayıt yaptırmanız gerekmektedir.  "*" işareti ile belirtilen alanların doldurması zorunludur. Kayıt işlemleri için şu bilgileri doldurmanız gerekmektedir:

  • Adı
  • Soyadı
  • Cinsiyetiniz
  • T.C. Kimlik Numarası
  • Doğum Yılı ( Sadece Yıl )
  • Eğitim Seviyesi
  • E-posta adresi
  • Cep Telefonu
  • HES Kodu
  • Meslek/ Sektör
  • Ziyaret Etmek İstediğiniz Gün
  • Güvenlik doğrulaması

Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından festivale gelen ziyaretçilerin iki doz aşısını tamamlamış olması gerekmektedir. Ya da  daha önce Kovid-19 hastalığını geçirip tek doz aşılarını olduysanız sistem içerisine entegre edilmiş HES kodu aracılığıyla sağlanan kontrol çerçevesinde TEKNOFEST'e giriş yapabilirsiniz.

TEKNOFEST'E NASIL GİDİLİR?

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST 2021'e gitmek için Yenikapı- Atatürk Havaalanı Metro'sunu tercih edebilirsiniz. Ya da Zincirlikuyu- Avcılar metro hattı üzerinden Ataköy Şirinevler durağında inerek buradan Atatürk Havalimanı'na geçiş sağlayabilirsiniz.

  • Otobüs aracılığıyla Atatürk Havalimanı'na gitmek içinse; TH-1 Taksim- Atatürk Havalimanı hattını kullanabileceğiniz gibi; YH-1 Yenikapı İDO- Atatürk Havalimanı hattından devam eden otobüsler ile de ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

TEKNOFEST’e gitmek için Şirinevler Metro İstasyonu, Kuleli Metrobüs İstasyonu, Yeşilyurt Tren İstasyonu üzerinden 6 gün boyunca gün boyu ring seferleri hareket halinde olacağı öğrenildi.

TEKNOFEST 2021 ETKİNLİK TAKVİMİ

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0