İzlenme rekoru kıran Squid Game'den ikinci sezon müjdesi! Squid Game konusu nedir?

Güney Kore yapımlarından en etkilisi olan Squid Game, dünya çapından konuşulanlar listesine girmeyi başarmıştı. Yayınlandığı platformda dünya çapında en çok izlenen dizi oldu. 111 milyon kişi tarafından izlenen dizisinin ikinci sezonu hakkında yapımcılardan nihayet açıklama geldi. Bu kez tarih bile verildi. Squid Game konusu nedir?

2021 yılının en çok izlenen dijital platformdaki dizileri arasında yer alan Squid Game, hakkında beklenen açıklama geldi. Yapımcılar dizinin 2. sezonun 2024 yılının sonunda yayınlanacağını duyurdu. Ancak ilk sezonun devamı mı olacak ya da farklı bir şekilde mi başlayacağına dair hiç bir ipucu verilmedi. Netflix resmi sosyal medya hesabından duyurdu. 

squid game 2. sezon

squid game 2. sezon

EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU!

Yayınlandığı günden beridir adından sıklıkla söz getiren ve dünya genelinde sosyal medya üzerinde olay olan Squid Game 111 milyon kişi tarafından izlendi. Yer aldığı Netflix platformunun en çok izlenen dizisi oldu. Bu başarısıyla La Casa De Papel'i geçti. 

squid game 111 milyon kişi tarafından izlendi

squid game 111 milyon kişi tarafından izlendi

Squid Game yıldızı HoYeon Jung InstagramİLİŞKİLİ HABERSquid Game yıldızı HoYeon Jung Instagram'da rekora koşuyor! HoYeon Jung kimdir?

squid gamedeki oyuncular

squid gamedeki oyuncular

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?

Çok borcu olan Seong Gi-hun borcunu ödemek için tefecilerden zaman ister. Öte yandan eski eşi yeni kocasıyla beraber Amerika'ya yerleşecek bu yüzden kızıyla bir daha görüşemeyecek. Tren istasyonunda karşılaştığı bir adamla oynadığı oyun sonrası para kazandıktan sonra adamın büyük oyununa dahil olmak istiyor. Pembe kıyafetli olanlar oyun kurucuları, Kare en yüksek seviyede, üçgen 2. seviye yuvarlak olanlar ise en alt seviyedir. Yeşil kıyafetli olanlar oyunculardır. Oyuncular oyunu kaybettiklerinde ölüyor. Ölüler hediyeli tabutlarla yakılarak öldürülüyor. Oyunlar çocukken oynadığımız oyunların aynısı kurallar aynı ancak kaybeden gerçekten ölüyor. Önce tüm oyuncular oyundan vazgeçse de borçlarını ödeyemedikleri için oyuna yeniden dahil oluyor. Sırlar gizemler ve ölüm diziyi ilgi çekici hale getirdi. 

Netflix duyurdu: 4,5 milyon dolar ödüllü Gerçek 'Squid Game' yarışması yapılacak!

İLİŞKİLİ HABER

Netflix duyurdu: 4,5 milyon dolar ödüllü Gerçek 'Squid Game' yarışması yapılacak!

BİR YORUM YAPIN 1

... 2 yıl önce

insanlar ölecekse niye katılsın