Ünlü DJ Doğuş Çabakçor’un başı dertte!

Oğulları Aslan ve Kaplan'ın fotoğraflarını annesinden izinsiz bir şekilde sosyal medya hesabından yayınlayan DJ Doğuş Çabakçor’un başı derde girdi.

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor, geçen yıl eşi Begüm Yücel'den boşanmıştı. Çiftin arasında da 10 maddelik bir protokol imzalanmıştı.  

Mahkeme kararına göre; baba Doğuş Çabakçor, sosyal medyayı ticari amaçla kullandığı için çocuklarının görüntülerini medya platformunda annenin onayı olmadan paylaşamayacaktı. Eğer paylaşım yaparsa Çabakçor'un 100 bin dolar ceza ödemesi kararlaştırılmıştı.

ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ÜNLÜ DJ, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından çocuklarının doğum günüyle ilgili video yayınladı. Anne Begüm Yücel hemen mahkemeye başvurup erişim engeli istedi. Yücel, video içerisinde dünyaca ünlü birçok markanın kullanıldığını, çocuklarının adeta metalaştırıldığını belirtti. Mahkeme erişim yasağı getirdi. Ancak annenin ihlal nedeniyle 100 bin dolar talep edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor ve Begüm Yücel'in 8 yıllık evliliği ihanet yüzünden bitmişti. Çabakçor'un sosyal medyada aynı anda 20 kızla flört mesajlarını yakalayan Begüm Yücel, soluğu mahkemede almıştı.

Usta sanatçı Orhan Gencebay Balat'ı fotoğrafladı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Orhan Gencebay Balat'ı fotoğrafladı!
Çağatay Ulusoy yeni film ve dizisiyle setlere dönmeye hazırlanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy yeni film ve dizisiyle setlere dönmeye hazırlanıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0